tiistai 20. toukokuuta 2014

Venäjä miehittää osan Suomea, kertoo Tukholman profetia


*Tukholman profetia kertoo, että Jumala lähettää Venäjän armeijan rankaisemaan Suomea, jolloin ruuasta tulee pula, eikä muut maat auta Suomea
*Toisessa maailmansodassa suomalaiset turvautuivat Herraan ja rukoilivat Häntä avuksi
*Nykyinen sukupolvi ei enää kunnioita Jumalaa eikä elä pyhää elämää
*Jumala laittaa suomalaiset polvilleen
*Herra auttaa taas niitä, jotka tekevät parannuksen laittomuudesta ja turvautuvat Häneen
*Esiin astuu väkevä Jumalan profeetta, joka puolustaa Suomea ja tuo monta Herran luo
*Suomeen tulee uskonpuhdistus, joka korostaa kuuliaisuutta Jumalan Sanalle

 

Venäjä yllätti päättäjät

Suojelupoliisi on antanut eduskunnan hallintovaliokunnalle lausunnon, jossa se epäilee Venäjän tehneen Suomessa valmisteluja sotatoimia varten: "Toimenpiteitä, joissa saattaa olla kyse valmistautumisesta tulevaan vaikuttamiseen kriisitilanteessa, havaitaan jatkuvasti. Tällaisesta voi olla kyse maakaupoissa, joissa ei näyttäisi olevan liiketaloudellista tai kiinteistön tavanomaiseen käyttöarvoon liittyvää logiikkaa. Vieraan valtion lukuun toimiva maanomistaja voi kuitenkin rakentaa kiinteistölleen rakennelmia, joita vieras valtio voisi kriisitilanteessa hyödyntää esimerkiksi liikenneväylien sulkemisessa tai tunnuksettomien joukkojen majoittamisessa... ..Esimerkiksi kaikki Venäjän kansalaiset ovat kaksoiskansalaisuudesta riippumatta Venäjän lakien mukaan velvoitettuja auttamaan Venäjän turvallisuusviranomaisia." (IL 1., 3. ja 5.11.2016)

Puolustusministeri Carl Haglund: "Venäjä on osoittanut toimillaan, että tarvittaessa Venäjä käyttää sotilaallista voimaa omien päämäärien saavuttamiseksi. Mun mielestä se on vakava paikka ja se on pistänyt monen suomalaisen ajattelemaan." (Ylen TV-uutiset 20.5.2014)

Pääministeri Jyrki Katainen: "Ehkä tässä on ollut kollektiivista väärinymmärrystä, että kuvittelimme, että sotilaallisella voimalla uhkaaminen ei olisi enää tätä päivää, mutta valitettavasti se sitä on. Tämä pitää ottaa jatkossa huomioon." (Ylen nettiuutinen 7.5.2014)

EU:n tiedusteluanalyysikeskuksen johtaja Ilkka Salmi: "EU:n ja Yhdysvaltain tiedustelu ällistyivät Ukrainan tapahtumien ennustamattomuudesta. Ukrainan salamavauhtia kehittynyt kriisi yllätti sekä EU:n että Yhdysvaltain tiedustelupalvelun CIA:n." (Yle 18.3.2014)

EU:n sotilastiedustelun päällikkö kontra-amiraali Georgij Alafuzoff: "Tilanne Euroopan ja Venäjän välillä on ajautunut vähintään yhtä pahaksi, kuin kylmän sodan aikana... ..Käynnissä on välien selvittely, hyvin hyvin laajasti ymmärrettynä sota." (Helsingin Sanomat 14.12.2014 s. C7) 

Puolustusvoimien komentaja kenraali Jarmo Lindberg: "Suurvaltojen sotilaallinen toiminta Itämeren alueella on kolminkertaistunut verraten lyhyen ajan sisällä...   ..Lindberg myöntää, että Itämeren alueella on meneillään varustautumiskierre, sotilaallinen eskalaatio. Hänen mukaansa eskalaatiolle ei ole näkyvissä päätepistettä...   ..Venäjällä on erittäin nopea päätöksentekokyky. Sillä on nopea ja merkittävä kyky toimia ja siirtää voimaansa Venäjän alueella." (IL 22.4.2016)

Puolustusvoimien komentaja kenraali Ari Puheloinen: "Venäläisen ajattelun mukaan siihen kuuluu se, että valtiolla täytyy olla voimaa, että sitä kuunnellaan. Sotilaallinen voimankäyttö kuuluu tähän." (Ylen 24.5.2014)

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov: Venäjä valmis katkaisemaan siteet Euroopan unioniin – "Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan." (IL 12.2.2021)

Venäjän presidentti Vladimir Putin 21.4.2021: "Emme halua polttaa siltoja, mutta, jos joku pitää Venäjän hyviä aikeita välinpitämättömyytenä tai heikkoutena, ja lähtee sytyttämään tai räjäyttämään siltoja, niin tietäköön, että Venäjän vastaus on epäsymmetrinen, nopea ja ankara. Se joka järjestää provokaatioita tärkeimpiä turvallisuusintressejämme kohtaan, tulee katumaan sitä niin, ettei ole aikoihin mitään niin katunut. Toivon, ettei kukaan yritä ylittää Venäjän "punaista linjaa". Missä meidän "punainen linjamme" kulloinkin menee, sen me päätämme kussakin tapauksessa itse." (Yle 21.4.2021 ja IL 21.4.2021) Seitsemän kuukautta myöhemmin Putin piti puheen, jossa hän arvosteli länsimaita provokaatioiden jatkamisesta ja Venäjän "punaisen linjan" aliarvioimisesta. Niin siinä kävi, että EU:ta vastaan iskettiin epäsymmetrisellä hybridi-operaatiolla Puolan ja Valko-Venäjän rajalla, jolloin ajettiin suuret määrät siirtolaisia EU:n puolelle aiheuttamaan sekasortoa (Yle 8.11.2021, YouTube 19.11.2021).

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Marija Zaharova 25.12.2021: "Nato houkuttelee Suomea ja Ruotsia jäsenekseen peräänantamattomasti. Tämä ei ole jäänyt Venäjältä huomaamatta. On itsestään selvää, että Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyydellä olisi vakavia sotilaallisia ja poliittisia seurauksia ja se vaatisi Venäjältä tarkoituksenmukaisia vastatoimia." (IL 26.12.2021)

Presidentti Sauli Niinistö New York Timesissa: "Niinistö kertoo jutussa huomanneensa Putinin muuttuneen, kun he viimeksi juttelivat keskenään kuukausi sitten. 

– Hänen mielentilansa, päätöksentekonsa, päättäväisyytensä ovat selvästi muuttuneet. Niinistö uskoo, että Putin kokee, että hänen tulee tarttua tilaisuuteen nyt. Hän sanoo Ukrainan kriisiin liittyen, että hänen on hankala kuvitella asioiden palaavan enää ennalleen." (IL 13.2.2022)

Niinistö CNN:lle: "Putin on käyttäytynyt hyvin ennalta-arvaamattomasti." (IL 20.2.2022

Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs Linda Thomas-Greenfield sanoi puheessaan YK:n yleiskokouksessa 2.3.2022: "Vladimir Putin jatkaa tilanteen kärjistämistä, hän on pannut Venäjän ydinasejoukot valmiustilaan ja uhkaa vallata Suomen ja Ruotsin." (IS 2.3.2022)

Putinin entinen neuvonantaja Andrej Illarionov: "Putin ei pysäytä aikeita kotimaansa laajentamiseksi Ukrainan rajoille, vaan haluaa takaisin muun muassa Baltian valtiot ja Suomen...   ..Putinin mielestä Ukraina, Valko-Venäjä, Baltia, Suomi ja osa Georgiaa kuuluu hänelle ja hänen edeltäjilleen...   ..Suomen itsenäisyyden myöntäminen oli Putinin näkökulmasta maanpetos." (IL 2.8.2014

Turkki esti Naton neuvostoa käsittelemästä Suomen ja Ruotsin jäsenhakemuksia (IL 18.5.2022

Venäjän ulkoministeriö: Suomen Nato-hakemukseen vastataan ”sotilaallisella yllätyksellä” (IL 19.5.2022

"Venäjä ilmoitti perustavansa uusia sotilas­tuki­kohtia maan länsiosiin. Kyseessä on reaktio Suomen ja Ruotsin Nato-hakemuksiin...    ..Shoigun mukaan tämän vuoden loppuun mennessä Venäjän länsiosiin perustetaan kaksitoista uutta sotilasyksikköä ja divisioonaa." (IS 20.5.2022

"Norjan puolustusvoimien arvion mukaan Venäjä on palannut kylmän sodan aikaiseen bastion-sotilasoppiinsa, jossa se pyrkisi kriisitilanteessa hallitsemaan Pohjois-Norjaa ja laajaa osaa Suomen Lapista. Samaan arvioon on päätynyt Suomen Ulkopoliittinen instituutti." (IL 6.6.2022)

Vladimir Putin perusteli Ukrainan maakuntien liittämistä Venäjään sillä, että ne olivat osa Venäjää Katariinan Suuren aikana (1762–1796), kuten oli myös Kaakkois-Suomesta Savonlinna, Lappeenranta ja Hamina (Turun rauha v. 1743, IL 30.9.2022).

Suomi on parhaillaan neuvottelemassa kahdenvälistä puolustus­yhteistyösopimusta Yhdysvaltojen kanssa ja Venäjä aikoo maan valtiollisen uutistoimisto Tassin mukaan reagoida sopimukseen. Tiedottaja Maria Zaharova Venäjän ulkoministeriöistä arvioi keskiviikkona, että Venäjä olisi pakotettu ”sotilaallisteknisiin ja muihin vastatoimiin” tilanteessa, jossa Nato käyttää Suomen aluetta (HS 4.5.2023).

Tukholman profetia varoittaa Venäjästä

Tukholman profetia kertoo, että Venäjän armeija marssii Suomeen ja Suomi joutuu luovuttamaan Itä- ja Pohjois-Suomen Venäjälle. Suomi menettää Kymijoen, Kuopion ja Oulun pohjois- ja itäpuoliset alueet. Ruuasta tulee pula. Suomea ei auta silloin mikään valtio. Suomella ja Ruotsilla ei ole muutenkaan Naton turvatakuita. 

Kenraaliluutnantti evp. Matti Ahola on sanonut Ilta-Sanomille 28.6.2016 s.4-5, että jos Venäjä hyökkää, niin Suomea ei tule auttamaan Nato, ei EU eikä edes Ruotsi. Aholan mukaan: "EU:n yhteinen puolustus on puhdas paperitiikeri. Ei sellaista ole edes olemassakaan."

Profetia kertoo, että Venäjä etenee myös Kiirunan kaivoksille ja Pohjois-Norjaan Atlantin rannalle. Pohjois-Norjan merialueen öljy- ja kaasuesiintymät tulevat Venäjän haltuun (IL 29.11.2021). Natokaan ei olisi esteenä Venäjän marssille Atlantin rannalle asti (Yle 21.7.2016, IL 21.9.2015 ja 16.1.2017).

Profetian saaja Yrjö Säkkinen ei halunnut nimeään esille ja sen takia profetian saaja on ollut pitkään anonyymi. Profetia on tunnettu vain nimellä Tukholman profetia, koska se on annettu siinä kaupungissa. Raamatussakin on Malakian kirja, jonka kirjoittajan oikeaa nimeä ei tiedetä. Yrjö Säkkinen asui ja oli töissä metrojunan kuljettajana Tukholmassa. Nyt tulee tasan 30 vuotta siitä, kun Herra 28.5.1984 antoi tämän profetian Yrjö Säkkiselle ja 70 vuotta rauhanaikaa Venäjän kanssa. Profetiaa levitettiin Suomessa c-kasettiäänitteinä vuodesta 1985 alkaen (tässä alkuperäinen äänite). Profetian toi Suomeen Rauha-Lilja Ben-Kiki ja sitä levitti edelleen Rauha-Liljan veli Olavi Syväntö. He asuvat Israelissa. Tukholman profetiaa arvostetaan kristillisissä piireissä laajasti, koska sen uskontaan olevan Herran antama.

Rauha-Lilja Ben-Kiki 12.3.2015
Hieman ennen kuin Rauha-Lilja Ben-Kiki sai profetian käsiinsä, niin hän sai sydämelleen paikan Raamatusta, joka liittyi nimenomaan tähän profetiaan. Se paikka oli Job 5:20, joka on alleviivattu.

Job 5:17-18, 20: "Hyvä on sen osa, jota Jumala ojentaa. Älä väheksy Kaikkivaltiaan kuritusta! Hän haavoittaa, mutta hän myös sitoo, hänen kätensä lyö, mutta se myös parantaa...  ..nälänhädässäkin hän pelastaa sinut kuolemalta, sodassa miekan terältä."

Sananl. 3:11-12: "Älä torju, poikani, Herran kuritusta, älä katkeroidu, kun hän ojentaa sinua -- jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa niin kuin isä omaa lastaan."

5. Moos. 32:39: "..Minä lähetän kuoleman, minä annan elämän, minä lyön ja minä parannan, minun vallassani on kaikki."

Ps. 33:19: "Hän pelastaa heidät kuoleman vaaroista ja auttaa nälkävuosien yli."

Profetian antoaikana oli vielä Neuvostoliitto, mutta profetia kutsui maata jo Venäjäksi. Voidaan sanoa, että profetia ennakoi Neuvostoliiton hajoamisen, joka tapahtui 1991. Muuten nimikkeet ovat profetiassa antovuoden mukaisia, joka on tavallista profetioille muutenkin, ellei Herra halua nostaa esille jotain yksittäistä tulevaa muutosta, joka tässä profetiassa oli Venäjä tulo takaisin.

Yle uutisoi 30.8.2016: "Venäjä on Suomelle entistä suurempi riski, Ulkopoliittinen instituutti varoittaa. Suomen pitäisi välttää suuria investointeja Venäjälle...   ..Venäjä käyttää aiempaa aggressiivisempia keinoja ulkopoliittisten tavoitteidensa saavuttamiseksi. Niiden lisäksi riskejä aiheuttaa myös maan sisäinen kehitys. Ulkopoliittisen instituutin selvityksen mukaan Venäjän muuttunut ulkopolitiikkaa edellyttää Suomelta aiempaa enemmän kriisinsietokykyä..."

Tukholman profetiassa on kolme pääsanomaa
  1. Suomalaiset ovat langenneet syntiseen elämään ja Herra lähettää Venäjä armeijan kurittamaan suomalaisia.
  2. Suomi joutuu luovuttamaan Venäjälle Itä- ja Pohjois-Suomen. Kriisistä seuraa myös ruokapula Suomeen ja elintarvikkeiden hintataso nousee hyvin korkeaksi.
  3. Suomessa astuu esille väkevä Herran profeetta, joka puolustaa suomalaisia ja aiheuttaa toiminnallaan suuren hengellisen kääntymyksen.
Tukholman profetia on tämän artikkelin lopussa liitteenä kirjallisessa muodossa ja sen voi myös myös lukea tästä dokumentista. Alun perin Yrjö Säkkinen luki profetian C-kasetille (A ja B-puolet). Internetissä on jaossa sellaisia kirjallisia versioita Tukholman profetiasta, joita on lyhennelty ja sanoja muutettu verrattuna siihen, mitä Säkkinen puhui C-kasetille. On parempi, ettette luota niihin, vaan tarvittaessa kuuntelette alkuperäisen nauhoitteen YouTubesta (video).

Aamos 3:7-8: "Ei Herra Jumala tee mitään ilmoittamatta suunnitelmiaan palvelijoilleen, profeetoille. Leijona ärjyy, kuka ei pelkäisi? Herra Jumala puhuu, kuka ei julistaisi?"

Turun tuomiokirkko
Mielenkiintoista Tukholman profetiassa on se, että se jatkaa sitä samaa sanomaa, mitä arkkipiispa Gustaf Johansson kertoi saaneensa enkeliltä Turun tuomiokirkossa vuonna 1920. 

Johansson kertoo nähneensä seuraavaa: "Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana vuonna 1920 Gustaf Johansson oli iltakävelyllä. Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuna. Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus oli vielä näin myöhään. Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä. 

Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota: "Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten. Kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa, jolloin miekka isketään Suomeen. Yksi isku on jo tullut, mutta kaksi on vielä tulematta. Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua, mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä."

Toinen miekan isku
Kun Suomi oli ollut pari vuotta itsenäinen valtio ja kärsinyt ensimmäisen maailmansodan aikana kansalaissodasta, niin enkeli tuli kertomaan Suomen kansan tulevaisuuden. Sitä kuritettaisiin kolme kertaa aina kasvavilla rangaistuksilla. Ensimmäinen pieni miekan isku oli kansalaissota ensimmäisen maailmansodan aikana. Toinen miekan isku olisi suurempi, kuten toinen maailmansota olikin. Kolmas isku ja vielä vakavampi sota olisi vielä tulossa. Herra ei antanut profetiaa arkkipiispa Johanssonille suoraan, vaan lähetti enkelin kertomaan sen arkkipiispalle luterilaisen kirkon päärakennuksessa Turun tuomiokirkossa, mikä tarkoittaa, että enkelin varoitus koskisi myös Johanssonia itseään ja koko Suomen kansaa luterilaista kirkkoa myöden. Tukholman profetia vuodelta 1984 kertoo nimenomaan kolmannesta miekan iskusta, josta Suomi ei enää toivu. Suurin osa maasta joutuu Venäjän valtaan ja itsenäiseksi jäävä osa Suomesta kärsii suuria menetyksiä ankaran ruokapulan takia.

Kolmas miekan isku
Enkelin varoitus ja Tukholman profetia moittivat ankarasti suomalaisia Raamatun opetuksen hylkäämisestä ja parannuksen teon puutteesta. Enkelin sanoma vaatii Suomalaisia täyttymään Pyhästä Hengestä, mikä tarkoittaa syntisten tekojen hylkäämistä Kristuksen Pyhän Hengen voimalla, jotta saisivat elää. Nämä Uuden testamentin sanat muistuttavat, ettei ilman parannuksen tekoa synneistä ole elämää.

1. Joh. 3:4: "Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista."

Room. 8:6-8, 13: "Lihan pyrkimykset tuottavat kuoleman, Hengen pyrkimykset elämän ja rauhan. Lihan pyrkimykset sotivat Jumalaa vastaan, sillä ne eivät alistu Jumalan lakiin eivätkä voikaan alistua. Ne, jotka elävät turmeltuneen luontonsa mukaisesti, eivät voi olla Jumalalle mieleen...    ..Jos elätte luontonne mukaan, te kuolette, mutta jos Hengen avulla kuoletatte syntiset tekonne, te saatte elää."

Joh. 12:50: "ja minä tiedän, että hänen käskynsä antaa ikuisen elämän. Kun puhun, puhun siis niin kuin Isä on minun käskenyt puhua."

Profetoiden koettelu

Raamattu kehottaa koettelemaan profetiat. 

1. Tess. 5:19-21: "Älkää sammuttako Henkeä, älkää väheksykö profetoimisen lahjaa. Koetelkaa kaikkea ja pitäkää se mikä on hyvää."

Tämä tarkoittaa profetian sisällön tarkastamista, onko profetiassa jotain ristiriitaista Raamatun opetukseen nähden. Raamattu ahkerasti opiskellut ja Raamatun käskyjen mukaan elänyt uskova tunnistaa Paimenensa äänen. Jollakin voi olla henkien erottamisen armolahja, mutta tavallinen virhe on se, että luulee itsestään liikoja tämän suhteen. Kokemus antaa varmuuden siitä, miten henkien erottamisen armolahja toimii. Valheen erottaminen totuudesta alkaa aina Raamatun sanan tuntemisella. 

Profetioista voi keskustella uskonsisarten kanssa, mutta pitää varautua siihen, että jopa seurakunnan johtaja voi antaa huonon neuvon (Ilm 3:15-20) tai jopa niin, että paholainen pääsee puhumaan ystäville valheita (Jobin kirja, Ilm 2:20-23). Paholainen puhuu ovelia valheita, paholainen yrittää matkia Jumalaa, mutta kiukku, ristiriita ja eksytys pois Jumalasta paistaa kaikesta. Ihmisen asia ei ole myöskään tietää aikoja eikä aikamääriä, joten harvoin Herra antaa tarkkaa tietoa siitä, millä kellonlyömällä joku asia tapahtuu (Ap.t. 1:7).

Oikeaa profeettaa ei haluta kuunnella, väärä profeetta vain viihdyttää

Väärän profeetan erottaa siitä, että hän puhuu pelkästään sellaista, mitä yleisö haluaa kuulla tai pelkästään pelottelee niin, ettei sanoma opeta mitään. Väärä profeetta ei palvele Jumalaa, vaan ajattelee rahaa, omaa vatsaansa ja yleisön suosiota, kuten myös leipäpapit tekevät (Room. 16:18). 

Miika 2:11: "Jos joku syöttäisi teille tuulta ja tyhjää ja sanoisi: "Saatte nähdä, tulee aika, jolloin teillä on virtanaan viiniä ja olutta", niin te ihastelisitte: "Tässäpä on oikea profeetta!"

Jos oikean profeetan puhe pahoittaa jonkun mielen, niin profeetta ei tee huonoa hedelmää. Mielen pahoittaminen johtuu kuulijan itsekkäästä kuuroudesta Jumalan totuudelle. Jumalayttää profeettaa yleensä silloin, kun on syytä ojentaa. Muuten Jumala on yleensä hiljaa. Jumalan toimintatapa on se, että kun Hänen profeettansa nuhtelee ja varoittaa, niin profeetta myös osoittaa poistumistien synnistä ja lupaa katuvalle lohtua (esim. Hesekiel 16, joka sopii viestiksi myös Suomelle vuodesta 1939 tähän asti).

Jer. 14:13-15"Minä vastasin: "Mutta Herra, Jumalani, profeetathan puhuvat heille näin: 'Ette tule näkemään miekkaa ettekä nälänhätää, sillä Herra antaa teille pysyvän onnen tässä maassa.'" 

Herra sanoi minulle: "Silkkaa valhetta julistavat profeetat minun nimissäni! Minä en ole heitä lähettänyt, en ole antanut heille tehtävää enkä puhunut heille. Valhenäkyjä, tyhjiä ennustuksia ja petollisia kuvitelmiaan he teille julistavat. He ovat ennustaneet minun nimissäni, vaikka minä en ole lähettänyt heitä, ja sanoneet, ettei miekka eikä nälänhätä tule tähän maahan.."

Profeetta voi myös tuoda rohkaisun ja kiitoksen sanoja, mutta ei kaihda tarvittaessa nuhtelemista. Jumalan profeetan tunnistaa myös siitä, että hän jaksaa puhua (Hesekiel 33:1-17), vaikka kukaan ei halua kuunnella häntä ja häntä pilkataan vääräksi profeetaksi.

Hoos. 9:7-9: "Rangaistuksen päivä tulee, tilinteon hetki on ovella, Israel sen vielä kipeästi tuntee. 

"Profeetta on menettänyt järkensä, hengenmies on mieltä vailla!"-- Näin te väitätte. Te vihaatte minua omien rikostenne vuoksi. 

Minä, profeetta, olen Jumalani asialla, minä olen Efraimin vartiomies. Mutta kaikille minun teilleni on viritetty ansa, Jumalani huoneessakin vihamielisyys kohtaa minut. Te olette vaipuneet syvälle turmioon niin kuin gibealaiset muinoin. Jumala muistaa Efraimin rikokset, rankaisee sen synnit."

Jumalan profeetan tehtävänä on nuhtelun lisäksi joskus kertoa Jumalan rangaistus syntiä tehneille. Kirjanoppineet fariseukset silloin pilkkaavat vääräksi profeetaksi tällaista henkilöä, joka kuulemma tekee huonoa hedelmää, kun pahoittaa toisten mielen. Fariseukset haluavat kuulla vain kauniita lauluja ja mukavia tarinoita, mutta eivät tunne Jumalaa.

Hes. 33:30-33: "Ihminen, sinun maanmiehesi puhuvat sinusta seinänvierillä ja talojen ovilla ja sanovat toisilleen: 'Mennään kuulemaan, millainen sanoma Herralta nyt on tullut.' He tulevat miehissä luoksesi, istuvat edessäsi, niin kuin kansani kuuluu tehdä, ja kuuntelevat sinun puhettasi. Sen mukaisesti he eivät kuitenkaan elä. 

Heidän suunsa on täynnä valhetta, heidän sydämensä on keinottelun ja voiton lumoissa. Sinä olet heille vain kuin lemmenlaulujen laulaja, kaunisääninen ja taitavasti soittava viihdyttäjä. He kuuntelevat puhettasi mutta eivät elä sen mukaan. 

Mutta kun minun sanani toteutuvat -- ja ne toteutuvat -- he ymmärtävät, että heidän keskellään on ollut profeetta." 

Hengellinen sota voi olla usein niin raadollista, että jopa 400 profeettaa voi olla väärässä ja vain yksi profeetta on Jumalan oma profeetta. Se ei takaa mitään, että monet korkeassa asemassa olevat puhuvat jotain yhtä pientä ihmistä vastaan. Kuningas Ahab kuunteli, kun 400 väärää profeettaa puhui hurmoksessa makeita valheita kuninkaalle tulevasta sotavoitosta. Profeetta Miika kertoi näiden profeettojen valehtelevan. Ahab oli kyllästynyt kuulemaan Miikaa, koska Miika aina varoitti kuningasta. Ahab sai taistelussa kuolinhaavan ja menehtyi illalla (1. Kun. 22:1-38). Samalla tavalla Israelin kansaa rangaistiin, koska uskoivat 10 tiedustelijaa 2 vastaan, ettei Kananinmaata voi valloittaa, vaikka Jumala oli maan heille luvannut. Raamattu ja historia opettavat selvästi, että lähes aina enemmistössä oleva yleinen mielipide on väärässä.

Jumala usein käyttää profeettaa myös sellaisen ihmisen puhuttelemiseen, jolle Jumala puhuu suoraan. Silloin ihmisen asia on erottaa, tunnistaako sanomasta Taivaan Isän ja osaako ihminen ottaa viestistä opiksi pelkän sanoman perusteella. Kysymys on myös siitä, että oletko riittävä nöyrä kuulemaan myös profeetan kautta Taivaan Isän puhetta. Minullekin on profetoinut useat ulkopuoliset henkilöt, vaikka Isä puhuu minulle suoraan. 

Kun Tukholman profetiaa koettelee edellä esitetyt asiat huomioiden niin, voin todeta, että se on Herrasta. Profetiassa on osia, jotka ovat jo toteutuneet ja monet asiat ovat kehittyneet profetian ilmoittamaan suuntaan. Profetiassa on asiallista nuhtelua niistä synneistä, joita suomalaiset tekevät yhä enemmän. Profetiassa on rohkaisua niille, jotka tekevät parannuksen ja turvautuvat Herraan vaikeina aikoina. 

Suomen nykyinen sukupolvi on ajautunut syntiseen elämään

Jumala näkee tulevaisuuteen ja on 30 vuotta sitten vuonna 1984 kertonut, miten suomalaiset tulevat ajautumaan syntiseen elämään. Viime vuosikymmeninä on tapahtunut suuri muutos verrattuna toisen maailman sodan aikoihin ja sitä seuranneisiin lähivuosiin. Voidaan sanoa, että isovanhempamme elivät pyhää elämää ja kunnioittivat Jumalaa. Lasten lapset ovat luopuneet uskosta ja Jumalaa jopa pilkataan.

1. Kor. 4:18-21: "Jotkut teistä ovat ruvenneet rehentelemään siinä luulossa, että minä en tulisikaan luoksenne. Mutta pian minä tulen, jos Herra suo, ja otan selvää noiden rehentelijöiden voimasta. Heidän puheistaan en välitä, sillä Jumalan valtakunta ei ilmene puheina vaan voimana. Kumpaa tahdotte: tulenko luoksenne piiska kädessä vai rakastavin ja lempein mielin?" 

Niin kävi aikanaan myös Israelissa. Erämaataipaleen aikana kansa osoittautui tottelemattomaksi Jumalalle. Se sukupolvi ei päässyt luvattuun maahan. Heidän lapsensa oppivat tottelevaisuuden. Tiedustelu-upseeri Joosua oli Jumalalle uskollinen (5. Moos. 1:38, 4. Moos. 13-14) ja Jumala antoi Israelin kansan Joosuan johtoon Mooseksen jälkeen. Joosuan johdolla uusi uskollinen sukupolvi pääsi luvattuun maahan. Sitten heidän lapsensa taas luopuivat Jumalasta.

Tuom. 2:10, 14-16: "Kun Joosuan sukupolvi oli otettu isiensä luo ja tilalle oli noussut toinen sukupolvi, israelilaiset eivät enää totelleet Herraa eivätkä pitäneet mielessään niitä tekoja, jotka Herra oli heidän hyväkseen tehnyt...Herra vihastui heihin. Hän jätti heidät ryöstelevien rosvojoukkojen armoille ja antoi vihamielisten naapurikansojen alistaa heidät. He eivät enää kyenneet pitämään puoliaan vihollisiaan vastaan, vaan aina kun he ryhtyivät taisteluun, Herran käsi oli heitä vastaan ja hän antoi heidän joutua tappiolle, niin kuin hän oli heille vannonut. Näin israelilaiset joutuivat suureen ahdinkoon. Silloin Herra kohotti kansan johtajiksi tuomareita, ja he pelastivat kansan rosvojoukkojen käsistä."

Synnit, johon suomalaiset ovat syyllistyneet 

Suomalaisten lisääntynyt hyvinvointi on aiheuttanut sen, että suomalaiset ovat hylänneet Jumalan. Ennen suomalaiset elivät pyhitettyä elämää. Nyt suurin osa suomalaisista ei usko enää Jumalaan ja heistä on tullut kristillisiä perinteitä silloin tällöin noudattavia ihmisiä. Luterilaisen kirkon jumalanpalveluksissa käy vain 1,6 % kirkon jäsenistöstä viikkoa kohti (kirkkohallituksen tilasto 2013), ei kirkko muutenkaan noudata Jumalan Sanaa. Hyvin harva lukee Raamattua säännöllisesti. Moni tunnustaa olevansa jo ateisti. 

Suurin synti on se, ettei suomalaiset enää elä pyhää elämää. Suomalaiset eivät turvaudu Jeesukseen, Yeshuaan. Uskoa suorastaan hävetään ja uskovia pilkataan. Television viihdeohjelmissa haistatellaan Jeesukselle. Suomalaisilla ei ole mitään kunnioitusta Jumalaa kohtaan. Jumalaa vastaan suoranaisesti kapinoidaan. Näin elämällä ei pääse taivaaseen. 

Jes. 1:2: "Kuule, taivas, kuuntele, maa! Herra puhuu: -- Minä kasvatin lapsia, saatoin heidät täyteen mittaan, mutta uhmaten he ovat nousseet minua vastaan." 

Paljon kertoo myös se, että euroviisuissa 2014 suomalaiset ja Suomen asiantuntijaraati äänestivät täydet pisteet Itävallan "parrakkaalle naiselle". Luterilaisen seurakunnan lehdessä (Kirkko ja Me, 5/2014, s. 9) kuvattiin parrakasta naista Jeesuksen näköiseksi kolumnissa "euroviisujeesus" (1. Kor. 6:9, 3. Moos. 18:22, 5. Moos. 22:5, 2. Moos. 20:7). Tämä kaikki loukkaa syvästi Luojaamme.

Eräässä
Helsinkiläisen ravintolan mainos
suomalaisen teatterin näytelmässä on seuraavanlainen kohtaus: IIvana Julma kertoo, että Kristus tekee toisen paluun maan päälle. Sitten IIvana Julma huutaa, että Kristus saapuu.
Näyttämön katolta laskeutuu parrakas nainen, joka esittää Kristusta. Hänellä on paavin sauva kädessään ja kimalteleva mekko päällään. Neuvostoliittolainen Juri Gagarin nousee kuolleista. Piruksi pukeutuneet naiset alkavat tanssimaan. Parrakkaalla naisella ja Gagarinilla on homoeroottinen kohtaus. He astuvat keinuun ja nousevat näyttämän katolle ikään kuin taivaaseen sekä laulavat "Kukaan ei voi estää rakkautta". Kohtaus oli törkeää Jumalan pilkkaa. Se loukkasi julkealla tavalla Kristusta ja Jumalan pyhyyttä. Teatterin suomalainen yleisö antoi taputtaen suosionosoitukset kohtaukselle. Huomasin, että minä saatoin olla ainoa, joka paheksui kohtausta. Ymmärsin silloin, ettei juuri kukaan suomalaisista enää kunnioita Jumalaa, vaan pikemminkin hurraa Jumalan pilkkaamiselle

Tukholman profetia: "Kun minä sanon: “Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi”, te todistatte systemaattisesti joka päivä väärin teidän lähimmäisestänne. Kun minä sanon: “Älä himoitse lähimmäisesi huonetta” te himoitsette lähimmäisenne huonetta. Kun minä sanon: “Muista pyhittää lepopäivä”, te ette pyhitä lepopäivää, vaikka teillä on aikaa levätä. Te käytätte minun pyhäpäiväni ja sapattini riettauden ja haureuden harjoittamiseen. Se on noussut minun eteeni kuin löyhkä."

Toinen vakava synti on se, että kirkot eivät opeta Raamatun mukaista totuutta. Yleinen synti on valehdella, että Jumalan käskyjä ei tarvitsisi noudattaa. Tällöin kirkko väärentää sen, mitä Raamattu opettaa armosta. Tästä kirkkojen synnistä varoittaa Raamattu suoraan (Juud. 1:4, 18-19, 2. Tim. 3:1-9). Moni uskovainen on tunnistanut tämän ja eronnut valtakirkosta sekä liittynyt parempaan seurakuntaan.

Tukholman profetia: "Te riitelette perinnäissäännöistä ja opista, ja te vainoatte niitä, jotka totisia, pyhiä ja yksinkertaisia rukoilijoita ovat. Te olette purkaneet jokaisen käskyn, jonka minä olen antanut...   ..Mutta nyt, hyvinvoinnin, rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä, (te) kirkkojenne etummaisina olevat, teidän tehtävänänne tuntuu olevan häväistä minun sanani." (vert. Juud. 1:4, 18-19) 

Hoos. 4:4-10: "...Sinua, pappi, minä syytän. Sinä kompastut päivänvalossa, ja yöllä kompastuu profeetta yhdessä sinun kanssasi. Sinä saatat kansasi tuhoon. Näin tuhoutuu minun kansani, sillä kukaan ei tunne minua. Koska sinä olet hylännyt minut, hylkään minäkin sinut, et saa enää olla pappinani. Sinä olet unohtanut Jumalasi lain, minäkin unohdan sinun lapsesi. Papit tekivät yhä enemmän syntiä minua vastaan, sitä mukaa kuin heidän joukkonsa kasvoi. Minä muutan heidän kunniansa häpeäksi. He ovat saaneet elantonsa kansani syntiuhreista, siksi sen pahat teot ovat heille mieleen.

Mutta lopulta kansan käy niin kuin papinkin. Minä rankaisen kansaa sen pahoista teoista, käännän sen teot sitä itseään vastaan. He syövät, mutta jäävät nälkäisiksi, heidän irstaat menonsa eivät kansaa lisää. Näin heille käy sen vuoksi, että he ovat hylänneet Herran eivätkä kuule häntä enää."

Seurakuntien sisällä on aktiivisia kristittyjä, jotka ovat langenneet Pyhän Hengen pilkkaan. Heidät on saastuttanut heidän suunsa (Mark. 7:15). He ovat omassa ylpeydessään lähteneet arvostelemaan ja pilkkaamaan toisia seurakuntalaisia, Raamatun Sanaa ja itse Jumalaa sillä tavalla, että heidän väärä toimintansa on kohdistunut Pyhään Henkeen. Nämä monta vuotta seurakuntien eturivissä istuneet ovat kuvitelleet, että voivat laukoa suustaan mitä tahansa.

Jaak. 1:26: "Jos joku luulee olevansa Jumalan palvelija mutta ei pysty hillitsemään kieltään, hän pettää itsensä ja hänen jumalanpalveluksensa on turha." 

Luuk. 7:31,33-34: "Mihin siis vertaisin tämän sukupolven ihmisiä? Millaisia he ovat? ...Johannes Kastaja on tullut, hän ei syö leipää eikä juo viiniä, ja te sanotte: 'Hänessä on paha henki.' Ihmisen Poika on tullut, hän syö ja juo, ja te sanotte: 'Mikä syömäri ja juomari, publikaanien ja syntisten ystävä!' Mutta Viisauden tunnustavat oikeaksi kaikki Viisauden lapset."

Jes. 1:15: "Vaikka te levitätte kätenne rukoukseen, minä peitän silmäni, en tahdo teitä nähdä. Vaikka te rukoilemistanne rukoilisitte, minä en teitä kuuntele, koska kätenne ovat veren tahrimat."

Nykyään monissa länsimaissa ja myös Suomessa tehdään lakeja sekä poliittisia päätöksiä, jotka ovat Raamatun vastaisia. Suomi äänesti 29.11.2012 Palestiinan epävirallisen valtioaseman puolesta ja samalla Israelia vastaan YK:n yleiskokouksessa. Ne kansat jotka siunaavat Israelia, niitä Jumala siunaa ja niitä kansoja, jotka vastustavat Israelia, ne Jumala tuomitsee (1. Moos. 12:3, Joel 4:2, Sak. 12:3). Eduskunta hyväksyi 12.12.2014 lakialoitteen homoavioliittolaista. Jopa eräiden Raamatun jakeiden siteeraaminen on johtanut poliisitutkintoihin, vaikka Suomessa on perustuslain turvaama uskonnon- ja sananvapaus. Suomen kansan tuomion oikeudelliset perusteet suhteessa Raamatun lakiin on esitetty artikkelissa: 'Suomen tuomion perusteet'.

Kaikki länsimaat ovat ajautuneet vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Lähes kaikki länsimaiset valtiot velkaantuvat vastuuttomasti ja monet valtiot ovat menettäneet kykynsä maksaa velat takaisin. Valtioiden maksukyvyttömyydestä on tullut Musta Pekka, joka yritetään piilottaa maton alle niin pitkäksi aikaa kuin mahdollista. Suomessa on ollut hyvin vaikea alentaa julkistalouden kustannuksia. Nyt tehdyt päätökset ovat olleet riittämättömiä ratkaisemaan julkissektorin talousvaikeudet pois. Poliittiset päättäjät haluavat pysyä vallassa. He eivät uskalla tehdä päätöksiä vähentää äänestäjien saamia etuja eivätkä uskalla alentaa julkisella sektorilla työtä tekevien ansiotasoa. Kaikki haluavat etuja ja palveluja, jotka joku toinen maksaisi ja kun maksajaa ei ole löytynyt, niin otetaan velkaa tietäen, ettei itse tule maksaneeksi sitä koskaan takaisin. Päätöksentekijät ovatkin viime aikoina painottaneet verojen korotuksia. Verojen taso on noussut Suomessa jo kohtuuttoman korkeaksi. On tavallista, että palvelualan ammatinharjoittajalta jää laskutetusta tulosta käteen vain kolmasosa verojen ja palkan sivukulujen jälkeen. Etelä-Euroopassa on hyvin yleinen ongelma verojen kierto sekä korruptio. Suomessakin piilotetaan varoja veroparatiiseihin, konkurssipesiltä varastetaan, laittomat kartellit riistävät ylisuuria hintoja asiakkailta ja muuta talousrikollisuutta on monessa paikassa. Liian korkea verotus yllyttää verojen kiertoon. 

Tukholman profetia arvostelee suomalaisia siitä, että suomalaiset varastavat valtiolta ja valtio varastaa kansalaisilta. Kansalaiset maksakoon kaikki veronsa, mutta valtio ei saa verottaa näin ankarasti. Näin ankara verotus ei ole enää asiallista verotusta, vaan jo eräiltä osin kansalaisilta varastamista.

Tukholman profetia: "..Kun minä sanon: “Älä varasta”, niin te varastatte toisiltanne, te varastatte yhteiskunnalta ja valtiolta, ja valtio varastaa teiltä. Kaikki te varastatte toinen toisiltanne..." 

Sananl. 29:4: "Oikeudenmukainen kuningas pitää maan pystyssä, veroja kiskova hävittää sen." 

Suomen kansan kannalta ovat kohtalokkaita erityisesti kirkon tekemät synnit, minkä vuoksi on suositeltavaa lukea erityisesti artikkeli 'Leipäpappi opettaa korvasyyhyyn'. Suomalaisten syntejä käsitellään lähemmin mm. näissä artikkeleissa:
  1. Leipäpappi opettaa korvasyyhyyn
  2. Likainen porttokirkko
  3. Suomen tuomion perusteet
  4. Pappien synnit paljastuvat - moni ensimmäinen joutuu viimeiseksi
  5. Usko ilman tekoja on kuin kuollut ruumis haudassa   
  6. Kymmenen käskyn noudattaminen on uskon mukainen teko
  7. Kansa saa sellaiset johtajat, jotka kansa ansaitsee
Suomalaiset ovat laiminlyöneet ja rikkoneet tätä totuutta vastaan:

Ilm. 4:11: "-- Herra, meidän Jumalamme! Sinä olet arvollinen saamaan ylistyksen, kunnian ja vallan, sillä sinä olet luonut kaiken. Kaikki, mikä on olemassa, on sinun tahdostasi luotu."

Jumala on luonut maailman ja ihmiset Häntä itseään varten. Luoja ansaitsee ylistyksen ja kunnian kaikesta. Jumalan lasten tulee olla Taivaan Isälle tottelevaisia. Jumala aina varoittaa etukäteen rangaistuksista ja niin myös nyt, koska suomalaiset ovat hylänneet Luojansa.

Hes. 2:3-5 "Hän sanoi: "Ihminen, minä lähetän sinut israelilaisten luo, noiden kapinallisten pariin, jotka ovat nousseet minua vastaan. Alusta alkaen he ja heidän isänsä ovat olleet minulle uskottomia. Minä lähetän sinut ihmisten luo, joilla on kovat kasvot ja taipumaton sydän. Sinun tulee sanoa heille: 'Näin sanoo Herra Jumala.' Kuulkoot tai olkoot kuulematta -- he ovat uppiniskaista kansaa -- he tulevat kuitenkin tietämään, että heidän keskellään on ollut profeetta."

Rangaistus - Jumala lähettää Venäjän armeijan Suomeen

Jumala ei halua, että suomalaiset viettävät sellaista elämää, joka estää heitä pelastumasta taivaaseen. Sen takia Jumala kurittaa suomalaisia siten, että lähettää Venäjän armeijan Suomeen (Venäjän joukoista Yle 5.12.2016). Jumala on kurittanut Israeliakin naapurimaiden armeijoiden avulla. Ottakoon nuhteista vaarin tai olkoon ottamatta. Ne pelastuvat, jotka ymmärtävät nöyrtyä.

Jes. 1:4-7: "Voi syntistä kansaa, raskaasti rikkonutta sukua, pahantekijöiden perhettä, rikoksiin eksyneitä lapsia! He ovat luopuneet Herrasta, he ovat halveksineet Israelin Pyhää ja kääntäneet hänelle selkänsä.

Mihin teitä vielä on lyötävä, kun yhä vain uhmaatte? Koko pää on haavoilla, koko sydän sairas. Jalkapohjista päälakeen ei tervettä paikkaa, vain mustelmaa ja juomua ja verestä haavaa. Ei niitä ole puhdistettu, ei sidottu eikä öljyllä pehmitetty. Autius on teidän maassanne, tuli on tuhonnut kaikki kaupunkinne, muukalaiset syövät satonne teidän silmienne edessä. Autius on kaikkialla, kaiken on vihollinen tuhonnut."

Moni suomalainen kaatuu tai otetaan vangiksi. Tukholman profetia kertoo, että monet jumalattomat kaatuvat Venäjän armeijan miekkaan.

Jes. 1:19-20: "Jos te taivutatte mielenne kuulemaan minua, te saatte syödä maan hyvyyttä, mutta jos kovetatte mielenne ja torjutte minut, miekka syö teidät. Herran suu on puhunut."

Matt. 13:39-41: "paholainen, joka kylvi rikkaviljaa, on saatana, elonkorjuu on maailman loppu, ja korjuumiehet ovat enkeleitä. Niin kuin rikkavilja kootaan ja hävitetään polttamalla, niin tapahtuu maailman lopussa. Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka viettelevät pahaan ja harjoittavat vääryyttä." (Sanat "maailman loppu" on huono käännös. Oikeampi käännös alkukielestä on "aikakauden loppu", jota käytetään mm. englanninkielisessä Raamatussa: "the end of the age".)

Raamattu kertoo, että seurakunnan sisällä oleva ihminen oli elänyt haureellista elämää. Paavali määräsi, että ihminen tulee luovuttaa saatanalle, joka tuhoaisi tämän ruumiin. Kova rangaistus olisi välttämätön, jotta aviorikkoja tekisi parannuksen ja pelastuisi taivaaseen (1. Kor. 5:1-5, 6:9-11).

Venäjän kotka Suomi-neidon kimpussa
Hyvin usein valloittajamaan sotilaat raiskaavat naisia (Sak. 14:2). Puna-armeija raiskasi jopa 200.000 naista Berliinissä, kun kaupunki valloitettiin (IL 7.5.2015). Se on suunnitelmallista kansan alistamista tai sotilaiden spontaania rikollisuutta (HS 23.7.2014 ja 3.12.2016; Yle 25.9.2017). Moni heikko ihminen kuolee pelkästään sotatapahtumien aiheuttamaan järkytykseen:

Luuk. 21:26 (1933/38): "Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät."

Kriisi aiheuttaa Suomessa ruokapulan ja ruuan hinta nousee hyvin korkeaksi (IL 13.10.2017). Suomi on tällä hetkellä 75 % omavarainen elintarvikemarkkinoiden tuotantopanoksista (Maanpuolustuslehti, kesäkuu 2014, Ruokaturva-artikkeli). Energia ja lannoitteet ovat tuonnin varassa. Suomessa on 11.000 MW sähköntuotantokapasiteettia, mutta tammi-helmikuun paukkupakkasilla kulutushuiput ovat noin 15.000 MW tasolla. Suomi joutuu tuomaan kolmasosan tarvitsemastaan sähköstä Venäjältä, Virosta, Ruotsista ja Norjasta. Järjestelmä ei kestä rauhankaan aikana yhtäkään häiriötä (IS 16.11.2016). Lannoitteiden loppuminen yksin riittää ruuan määrän merkittävään laskuun ja peltopinta-alan lasku pahentaa tilanteen katastrofiksi. Rehu loppuu myös eläimiltä. Profetiassa mainitulla denarilla kuvataan sitä, että päivän ruoka-annos voi nousta niin kalliiksi tavalliselle kansalle, että se maksaa päiväpalkan verran. Öljyä ja viiniä ei saa turmella eli miehittäjät sallivat yleisesti ottaen uskonnon harjoittamisen, mutta moni syntiä tehnyt pappi hukkuu Venäjän armeijan miekkaan.

Tukholman profetia: "Ruokatavarat tulevat nousemaan arvaamattomiin hintoihin teidän maassanne. Koiniks-mitta nisuja tulee maksamaan denarin ja kolme koiniksia ohria denarin, mutta öljyä ja viiniä ei turmella...Köyhillä ei tule teidän keskuudessanne olemaan leipää, sillä rikkaat piilottavat sen, mutta ne jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa, heille katetaan pöytä ahdingon keskellä, sanoo Herra, Herra." 


Nälänhätä Euroopassa 1.12.1918, mustalla pahin alue
Suomessa on ollut ennenkin nälänhätää. Kolmasosa suomalaisista kuoli 1690-luvun nälänhädän vuosina. Ensimmäisen maailmansodan aikana Helsingissä kärsittiin ankaraa ruokapulaa. Ruuan hinta nousi ja keskeisten raaka-aineiden hinnat nousivat 6-18 kertaisiksi. Välillä voita ja viljaa ei saanut kaupoista olenkaan. Ruokapula oli hyvin paha kesällä 1918 ja Helsingin torilla yksi kana maksoi saman verran kuin, mitä lehmä oli maksanut juuri ennen sodan alkua. Tästä aiheutui levottomuuksia, monet käyttivät hyväksi toisten hädänalaista asemaa, ihmisiä kuoli lisääntyneen väkivallan ja ruokapulan takia. Tästä asiasta kertoo erinomaisesti historiantutkija Samu Nyströmin kirja "Helsinki 1914-1918, Toivon, pelon ja sekasorron vuodet".

Ensimmäisessä maailmansodassa kuoli 10 miljoonaa ihmistä ja 8 miljoonaa katosi. Samaan aikaan vuosina 1918-1919 maailmalla riehui sikainfluenssa eli espanjantauti, johon kuoli 30-100 miljoonaa ihmistä. Suomessa tautiin kuoli noin 25.000 ihmistä. Sodat, nälänhädät sekä kulkutaudit kulkevat usein käsi kädessä ja kulkutaudit usein surmaavat eniten.

Jumala tekee täsmälleen samalla tavalla, mitä on tehnyt Israelin kansan kanssa aika ajoin. Jumala on aina näin kääntänyt syntisen kansan takaisin puolelleen kurittamalla sitä. 

Israelin valtio eli vaurasta elämää vajaan kolme tuhatta vuotta sitten. Israelilaisilla oli jopa talviasuntoja ja kuningas Ahabilla norsunluusta rakennettu palatsi. Osa kansasta eli hyvin vauraasti. Koko kansa oli erkaantunut Jumalan tahdon mukaisesta elämästä ja kuningatar Isebel toi epäjumalanpalvelusta temppeliin. Jumala lähetti profeetat Elian ja Elisan tekemään uskonpuhdistuksen. Jumala pidätti sadettaa kolme vuotta ja valtioon tuli suuri nälänhätä, jolloin ihmisiä kuoli paljon nälkään. Henkiin jääneet tekivät parannuksen vähäksi aikaa.
 

Sitten vanha syntinen elämä tuli takaisin. Jumala lähetti profeetta Jeremian varoittamaan kansaa siitä, että Babylonian armeija tulee ja vie kansan pakkosiirtolaiseksi Babyloniaan, ellei kansa tee parannusta. Kansa ei tehnyt parannusta, vaan heitti Jeremian kaivoon, mistä ulkomaalainen pelasti Jeremian. Sitten Babylonian armeija tuli ja vei suurimman osan kansasta pakkosiirtolaiseksi. Vain vähäosaiset ihmiset jätettiin kotimaahansa. 

Hab. 1:12,13: "Herra, sinä olet ollut jo aikojen alusta. Herra, minun pyhä Jumalani! ...Sinun silmäsi ovat pyhät ja puhtaat, sinä et voi katsoa pahaa, et saata katsella vääryyttä."

Suomalaisia on ennenkin viety Siperiaan

Venäjän tsaarin vallan aikana suomalaisia siirrettiin pakolla Siperiaan. Siperiaan karkottaminen oli tsaarin vallan aikainen rangaistuskäytäntö. Siperiaan karkotetuilla teetettiin pakkotyötä mm. junaratojen työmailla sekä kaivoksissa. Vuosina 1300-1500 Novgorodin sotajoukot hyökkäsivät lähes kymmenen vuoden välein Suomeen ja ryöstivät suomalaisia orjiksi. Stalinin aikana Siperiaan karkotettiin rotuvainoissa myös juutalaisia ja muita kansoja. Hitlerin vallan aikana Saksan talouskasvu ja sotateollisuuden tuotanto perustuivat juutalaiseen orjatyövoimaan.

Venäläinen sotilas aidan vieressä
Kasakat vangitsivat runoilija Sakari Topeliuksen isän isoisän Kristoffer Topeliuksen ja veivät hänet Venäjälle, kun Kristoffer oli vielä poika. Vuosien kuluttua Kristoffer karkasi ja käveli auringonlaskun suuntaan takaisin Suomeen. Sakari Topelius sai innoituksen tästä kirjoittaa runon "Koivu ja tähti", josta tuli runoilijan tunnetuin runo. Juutalainen kuvataiteilija Aviva Rahamim lähti Etiopiasta uskonsisariensa kanssa pakoon sisällissotaa ja nälänhätää vuonna 1982. He kävelivät 4000 km luvattuun maahan Israeliin. Tästä hämmästyttävästä tarinasta on lisää tämän artikkelin loppupuolella.

Tänä päivänä Siperiassa asuu vain 15 % Venäjän väestöstä vaikka alue kattaa 2/3 osaa koko Venäjän pinta-alasta. Siperiassa on pula työvoimasta. Siperiaan on rakennettu vankiloita, joissa vangit tekevät pakkotyötä edulliseen hintaan ja näin helpottavat työvoimapulaa. Siperialaisiin vankiloihin kuljetetaan vankeja junien vankilavaunuissa Moskovasta ja muualta Venäjältä. Etäisyys on niin suuri, etteivät omaiset juuri pääse katsomaan vankeja. Vankeus alkaa yleensä kahden viikon eristyksellä, jolloin luulot otetaan pois ja vanki alistetaan kovaan sisäiseen kuriin.

Vangit asuvat usean vangin selleissä ilman yksityisyyttä ja vapautta valita asuinkumppaneita. Yksitoikkoiseen elämään ei ole muuta pakotietä, kun työn tekeminen päivisin nimellistä korvausta vastaan. Eräät vangit joutuvat asumaan sellaisissa selleissä, että asukkaiden sängyt lukitaan päiväksi ylös seinään, jolloin yksitoikkoinen aika tulee kuluttaa seisten tai istuen koko päivän aikana. Kylmällä betonilattialla ei voi levätä. Eräät vangit eivät pääse ulkoilmaan ollenkaan. Ruoka on huonoa ja sitä ei aina saa riittävästi. Vankeja kiusataan aika ajoin valmistamalla ruokaa pohjaan palaneena, jolloin sitä ei voi syödä.


Valko-Venäjä irtautui Neuvostoliitosta ja itsenäistyi, mutta sitä pidetään edelleen Venäjän satelliittivaltiona. Valko-Venäjän johto on käytännössä Venäjän valtion johdon ja valvonnan alainen. Uutiset Valko-Venäjältä ovat olleet kovin lohduttomia. Toisinajattelijoita on löydetty hirttäytyneinä (?) heti sen jälkeen, kun he ovat kieltäytyneet heille ehdotetun vilpin tekemisestä (IS 24.8.2020). Toisinajattelijoita on kadonnut. Sanomalehti Kaleva on uutisoinut, miten brutaalisti vangittuja toisinajattelijoita on kohdeltu (Kaleva 3.9.2020).


Boney M - Rivers of Babylon

..By the rivers of Babylon, there we sat down;
ye-eah we wept, when we remembered Zion.

When the wicked
Carried us away in captivity
Require from us a song -
Now how shall we sing the Lord's song in a strange land?..


Psalmi 137:1,4: "Virtojen varsilla Babyloniassa, me istuimme ja itkimme, kun muistimme Siionia...   Kuinka voisimme laulaa Herran lauluja vieraalla maalla?"Voiko Jumala peruuttaa rangaistuksen?

Monet ovat laittaneet toivonsa siihen, että Jumala tekisi samalla tavalla, mitä teki Ninivelle ja peruuttaisi Suomelle määrätyn rangaistuksen. Ninive ei tuhoutunut 40 päivän kuluttua, koska koko Niniven kansa teki parannuksen ja alkoi lisäksi paastoamaan katumusta osoittaen (Joonan kirja). Kyse ei ollut jostain pienestä osasta kansaa, joka olisi vain rukoillut, vaan käytännössä koko kansa alkoi paastoamaan ja lopetti synnin tekemisen. Jumala ei peruuttanut rangaistusta, mutta siirsi sitä. Kun Ninive lankesi uudelleen synteihin noin 150 vuoden päästä, niin kaupunki lopulta tuhoutui (Nahumin kirja)

Jumalan uhkaus rangaista kansaa on aina ehdollinen, joka muuttuu, jos kansa tekee parannuksen. Pelkkä rukoileminen ei riitä, vaan rangaistus peruuntuu tai lievenee, jos kansa tekee todellista parannusta ja muuttaa käyttäytymistään paremmaksi.

Jer. 18:7-8: "Minä voin päättää, että revin, tuhoan ja hävitän kansan tai valtakunnan. Mutta jos se kansa luopuu pahuudestaan, minä muutan mieleni enkä anna rangaistukseni kohdata sitä."

Hes. 33:11: "Sano heille: Näin sanoo Herra Jumala: Niin totta kuin elän, en minä tahdo, että jumalaton kuolee vaan että hän kääntyy teiltään ja saa elää. Kääntykää! Kääntykää pahoilta teiltänne! Miksi te kuolisitte, israelilaiset!"

Suomen kansassa ei ole näkynyt parannusta. Pikemminkin syntien määrä on vain kasvanut. Eräät väärät profeetat lupaavat liikoja rangaistuksen peruuntumisesta, jos kansa vain alkaisi rukoilemaan. Pelkkä rukoilu ei riitä, vaan tarvitaan aitoa parannusta synneistä.

Ahdingon aikana tulee uskonpuhdistus, joka korostaa kuuliaisuutta Jumalan Sanalle

Jumala laittaa suomalaiset polvilleen ja itkemään. Kriisien aikana alkaa pula kaikesta. Rajan taakse jää paljon viljelysmaita, metsää, tehtaita, kaivoksia sekä suurin osa vesivoimaloista (Kemijoki ja Imatra). Monet lääkkeet loppuvat ja terveydenhuolto ruuhkautuu (Yle 26.9.2017). Sotien aikana aina kiinteistöjen hinnat romahtavat ja monet hyvätkään kiinteistöt eivät mene kaupaksi millään hinnalla. Valtion, kuntien ja kirkkojen verotulot laskevat. Tämä laittaa suomalaiset katumaan tekojaan ja rukoilemaan. Turvaa ei ole muualla kuin Jeesuksessa, Yeshuassa. Tilannetta tulee pahentamaan se, että tällä hetkellä valtio on päättänyt myydä pois varmuusvarastojaan (mm. viljaa ja öljyä, Helsingin Sanomat 2.7.2014), mikä on hyvin lyhytnäköinen ja itsekäs tapa ratkaista valtio-organisaation rahapulaa.

Joku ennen suurituloinen virkamies ei enää saa toimeentuloa ja leipä häviää perheen pöydästä. Virkoja vähennetään ja palkkatasoa alennetaan huomattavasti. Moni joutuu kärsimään nälkää. Kun suomalaiset eivät ole paastonneet, niin nyt ei kaikilla ole muuta mahdollisuutta kuin paastota, kun ruokaa ei ole. Israel aikanaan laiminlöi 70 kertaa Jumalan säätämän sapattivuoden pitämisen (7*70=490 vuotta). Pakkosiirtolaisuus Babyloniassa kestikin yhteensä yhtä monta 70 vuotta, kun olivat rikkoneet sapattivuosisääntöä vastaan.

Näinä aikoina pienissä paikallisseurakunnissa astuu esiin Jumalan todistajia, jotka tekevät Jeesuksen, Yeshuan nimessä ruokaihmeitä (Luuk. 9:10-17). Monet heistä tulevat olemaan ihan tavallisia ihmisiä työtätekeviä, kotiäitejä, koululaisia ja eläkeläisiä. Niin olivat apostolitkin kalastajia, tullimiehiä eli muita kuin kirjanoppineita pappeja.

Osa suomalaisista turvautuu siihen, että he alkavat ryöstelemään itselleen toimeentulon. Näin käy usein suurien kriisien aikana. Osa suomalaisista ei hyväksy kokemaansa ja he alkavat syytämään Jumalaa ahdingosta, vaikka he ovat itse syypäitä omaan ahdinkoonsa.

Taivaaseen pelastava uskonpuhdistus tulee siitä, että kansa alkaa etsimään Jumalaansa katumalla syntejään ja tekemällä parannuksen vanhasta syntielämästä. Monet merkit ja ihmeet seuraavat tätä uskonpuhdistusta (Luuk. 10:9). Oikean uskonpudistuksen tunnistaa siitä, että se painottaa synnin tuntoa ja tottelevaisuutta Jeesukselle, Yeshualle. Ihmisiä kehotetaan pyhittämään elämänsä. Oikea uskonpuhdistus ohjaa ihmiset opetuslapsiksi lukemaan Raamattua ja oppimaan tuntemaan Jumalan sellaisena, kuin Hän on. Tällainen usko pelastaa taivaaseen.

Suomessa on ollut pitkään väärää uskonnollisuutta, joka perustuu harhaoppeihin, väärään  hurmahenkeen ja taikatemppuihin (Kol. 2:18-19, Matt. 24:24, Apt. 8:4-24). Se ei pelasta. Se korostaa ainoastaan yliluonnollisia kokemuksia ja väärentää Jumalan armon siten, ettei Jumalan käskyjä tarvitsisi totella (Juud. 1:4, 18-19). Yksi hyvä esimerkki väärästä kirkkojen täyttymisestä on Jari Sarasvuon saarna Kallion kirkossa (tästä asiasta on lisää tässä artikkelissa) (2. Tim. 3:1-9). Tähän väärään herätykseen lankeavat ne ihmiset, jotka etsivät sellaisia pastoreita, jotka keksivät syitä siihen, miksi syntistä elämää saa jatkaa. Samoin tähän väärään herätykseen lankeavat ne, jotka tavoittelevat vain yliluonnollisia voimia tai kokemuksia sen sijaan, että haluaisivat ensin nöyrtyä tekemään parannuksen syntisestä elämästään ja aloittaa tottelevaisen suhteen Taivaan Isän kanssa.

Moni on rukoillut ja toivonut Suomeen hengellistä herätystä. On väärin ajatella, että herätys tulisi sateen lailla ilmaiseksi. Ihmiset vain heräisivät ilman, ettei kenenkään tarvitse tehdä parannusta. Niin ei tapahdu. Jumala haluaa, että ihmiset vapaasta omasta tahdosta kääntyvät Jumalan puoleen. Joskus siihen tarvitaan suuri ahdinko, jolloin kansanjoukot alkavat huutamaan Jumalan nimeä avuksi (Joel 3:1-5). Huutaminen kuvaa hätähuutoa ja itkua:

Joel 3:5: "Mutta jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu.."

Venäjän karhun leuoissa on koukut ja Jumala kuljettaa sitä, miten tahtoo
 
Venäjä on Hesekielin kirjan tarkoittama Goog (Hes. 38:2). Goog on Mesekin ja Tubalin ylin ruhtinas (alkukielellä Roos).

Itä-Ukraina syödään (lehti: 19.4.2014)
Hesekielin aikana ei tiedetty mitään Venäjästä, joten Goog kuvattiin kertomalla Mesekin ja Tubalin sukujen asuinalue. Mesek oli silloin Moskovan alue. Tubal viittaa Tobolskiin, joka on ollut Siperian hallinnollinen keskus. Roos sanana viittaa venäjää ja Tukholman profetiassa Taivaan Isä käyttää Venäjästä sanaa Roosin poika. Venäjä on Israelista katsoen pohjoisessa maapallon perimmässä kolkassa, pohjoisen perillä (Hes. 38:15). On tavallista, että profetioissa käytetään aina sen ajan kuvakieltä ja nimikkeitä, milloin profetia on kirjattu ylös. Raamattu kertoo, että Jumala laittaa Googille koukut leukoihin ja kuljettaa Venäjän armeijaa minne tahtoo (Hes. 38:4, 7-8). Googin sodasta ja Venäjästä oli lisää artikkelissa: 'Mikä on Googin sota'.

Venäjä kuvataan Danielin kirjassa kyljellään olevaksi karhuksi, jolla on kolme kylkiluuta suussaan (Dan. 7:5). Kolme kylkiluuta voi viitata maihin, jotka se on hotkassut kitaansa. Nyt Venäjä on vienyt osia Georgiasta sekä Ukrainasta. Skandinavian valtiot ovat myös kolmen kylkiluun mallisia. Voi olla, että Daniel näki kartan, jossa Daniel hahmotti kyljellään olevan karhun ja sen vieressä kolme Skandinavian maata. Karhu käsketään nousemaan ylös ja syömään paljon lihaa. Talviunen jälkeen karhu on nälkäinen ja lähtee saalistamaan. Tämä käsky nousta ja syödä viittaa myös siihen, että Jumala kuljettaa Venäjää miten tahtoo.

Venäjä on vallannut Krimin ja Venäjä uhkaa nyt koko Ukrainaa (IL 1.9.2014). Venäjää voi kiinnostaa Mustanmeren satamat, maayhteys liitolaiseensa Transnistriaan, Ukrainen hyvin viljavat pellot ja Ukrainan läpi kulkevien maakaasuputkien haltuunotto. 

Turkista itään maasto on vaikeakulkuista
Venäläisten joukkojen siirrot Libanoniin ja Syyriaan on helpoin tehdä Mustanmeren satamista laivakuljetuksilla, koska Turkista itään maasto on vuoristoista ja vaikeakulkuista. Huomionarvoista on se, että Venäjällä on tällä hetkellä hyvin tiiviit välit Syyriaan, Iraniin ja muihin arabivaltioihin. Yle kertoo 13.9.2015, että Venäjä tuo laivoilla ja raskailla sotilaskuljetuskoneilla joukkoja Syyriaan nopealla tahdilla. Huomionarvoista on se, että Venäjä on siirtänyt valio-osastonsa Krimiltä Syyriaan. Tämän jälkeen huolestunut Israelin pääministeri Netanjahu lensi Moskovaan neuvottelemaan, jottei Israelin ja Venäjän välille tulisi sotilaallista konfliktia (Yle 21.9.2015).

Etyj:in presidentti Ilkka Kanerva kommentoi Iltalehdelle (nro 23.8.2014), että "Putinin juna ei pysähdy Ukrainaan ... Venäjä rakentaa omaa valtapiiriään. Putin on asian iso arkkitehti, ja suuntaus on tällä hetkellä hyvin suosittu Venäjällä."

Tukholman profetia kertoo, että Jumala käyttää Venäjän armeijaa ruoskana, mutta Hän kontrolloi tätä armeijaa ja pitää sen aisoissa.

Tukholman profetia: "..Sinun halusi on karata Suomen kimppuun, mutta minä olen paneva esteen sinun eteesi. Vaikka monet jumalattomat Suomen maassa lankeavat sinun miekkaasi, sinä et turmele öljyä etkä viiniä, sanoo Jumala. Minä olen nostanut sinut, sinä mahtava Roosin poika, sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä, sanoo Herra, Herra.."

Persian imperiumi 500-luvulla eKr (klikkaa suuremmaksi)
Tukholman profetiassa mainitaan Persia. Yleensä se ymmärretään olevan Iran, mutta profetia ei kutsu aluetta Iraniksi. Profetia tarkoittaa sitä Persiaa, joka mainitaan Vanhassa testamentissa. Esterin kirjassa kerrotaan, että Persia oli suurvalta, joka hallitsi lähes koko sivistynyttä maailmaa Sudanista (Nubiasta) Ukrainaan ja Kreikasta Intian Indusjoelle asti (Est. 1:1). Tämä alue tunnetaan myös nimellä Meedia-Persia, mihin viittaa mm. Danielin kirjan 8. luku (Dan. 8:20). Vanhan testamentin aikana Persian pääkaupunki ei ollut Teheran vaan Susa, joka oli lähellä Tigrisjokea ja Irakin rajaa. Tämän vuoksi tulee ymmärtää, ettei kyse ole vain nykyisestä Iranin valtiosta vaan koko Lähi-idästä. Tukholman profetiassa mainitaan myös Eufratojoki, joka laskee Syyriasta Irakin kautta Persianlahdelle, joka on profetian tarkoittamalla Persian alueella.

Iranilla on merkittävää vaikutusvaltaa Irakissa ja Syyriassa heidän kanssa yhteistyötä tekevien poliitikkojen sekä puolisotilaallisten järjestöjen kautta (Yle 18.11.2019). Iranilla on niin suuri vaikutusvalta Irakin politiikassa, että se pystyy junailemaan oman miehensä Irakin pääministeriksi. Tämän takia Irakin pääministerit ovat olleet enemmän tai vähemmän nukkehallitsijoita, joiden kautta Iran on johtanut maata (vert. Yle 5.1.2020).

Helsingin Sanomat kirjoitti 5.6.2019 Iranin armeijan erikoisjoukkojen komentajasta kenraali Suleimanista, miten hän pystyi vaikuttamaan asioihin välikäsien kautta Irakissa ja Libanonissa:

"Yhdysvaltalaisten kanssa Suleimani operoi välikäsien kautta. Vuonna 2008 Irakin presidentti Jalal Talabani ojensi kännykän yhdysvaltalaiselle kenraalille David Petraeusille, joka johti operaatiota Irakissa. Ruudulla oli viesti:

”Kenraali Petraeus, sinun tulisi tietää, että minä, Qassem Suleimani, johdan Iranin toimia Irakissa, Libanonissa, Gazassa ja Afganistanissa. Todellakin, Bagdadin-suurlähettiläs on Quds-joukkojen jäsen. Henkilö, joka korvaa hänet, on Quds-joukkojen jäsen.”

Petraeus kertoi myöhemmin, että hän oli vasta noihin aikoihin alkanut tulla tietoiseksi Suleimanista ja hänen valtansa laajuudesta Irakissa. Tämä kertoo jotain siitä, kuinka salamyhkäisesti Suleimani toimii. Siihen perustuu myös yhdysvaltalaisten hänelle antama lempinimi: Varjokomentaja.

The New Yorkerin tietojen mukaan Suleimani junaili Nuri al-Malikin Irakin hallituksen johtoon vuonna 2010. Lehti kertoo diilin ehdoksi, että irakilaiset potkivat amerikkalaiset ulos maasta. Seuraavana vuonna viimeisetkin yhdysvaltalaisjoukot lähtivät Irakista." (vert. Yle 31.12.2019)

Quds on arabien käyttämä nimi Jerusalemin kaupungista. Iranin Quds-erikoisjoukot on kasvatettu taistelemaan Jerusalemin valtaamiseksi. Se on heidän taistelunsa lopullinen päämäärä. 

Muun muassa Washington Post ja New Yorker ovat nimenneet kenraali Suleimanin Lähi-idän vaikutusvaltaisimmaksi sotapäälliköksi ja koko maanosan geopoliittiseksi muokkaajaksi lähihistoriassa. Hänellä katsottiin olevan paitsi diplomaattista vaikutusvaltaa, myös henkilöön liittyvää äärimmäistä suosiota, jota voisi kuvailla kultinomaiseksi. Washington Postin mukaan Suleimani oli mahdollisesti siirtymässä Iranin poliittiseen johtoon (IL 3.1.2020, Yle 3.1.2020). Lopulta Suleiman kuoli Yhdysvaltojen ohjusiskussa Irakissa, mikä tapahtui pian sen jälkeen, kun Iran oli järjestänyt mellakan Yhdysvaltojen Irakin suurlähetystön edessä (IL 3.1.2020).

Tukholman Profetiassa mainitaan, että Venäjä saa mennä Persiaan avaamaan Eufratjokea myöden tietä suurelle idän kuninkaalle. Tällöin viitataan erityisesti Irakiin ja Syyriaan, minne Venäjän armeija on tullut ja mikä on Iranin välittömän vaikutusvallan alaista aluetta.

Tukholman profetia: "Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: “Sinä saat olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle”. Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat: “Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle."

Mikä voisi sitten olla mainittu suuri idän kuningas, jolle tie avataan? Iranilla on suuri väestö ja armeija, joten se voisi olla yksi varteenotettava vaihtoehto, mihin profetia viittaa.

Johtajuutta ahdingon keskellä

Juuri ennen toista maailmansotaa harva uskoi, että Venäjä hyökkää Suomeen ja sen takia armeijamme ei ollut varustautunut kunnolla. Sotaan oli pakko mennä vaatimattomilla varusteilla. Nyt Suomi yllätetään housut kintuissa.

Suomi on taistellut itsenäisyydestään kaksi kertaa tiedustelu-upseeri, marsalkka Carl Gustav Emil Mannerheimin johdolla, joka johti Suomen armeijaa vapaussodassa ja toisessa maailmasodassa rautainen valtikka kädessään. Suomi pelastui, vaikka valkoisten sekä Suomen armeijan miesluku oli alivoimainen vastustajaan nähden.

Kansalleni -laulu: "..Suomesta kun taisteltiin, silloin meitä varjeltiin, ethän unohda Jumalaasi, Herra auta kansaamme taas, että turvautuisi yksin Jumalaan.."

Israelia johti myös tiedustelu-upseeri, kun kansa valloitti luvatun maansa. Hänen nimensä oli Joosua. Jumala opasti näin Joosuaa, kun Israel eteni luvattuun maahan.

Joos. 1:7: "Ole vain rohkea ja ole luja. Noudata tarkoin sitä lakia, jonka palvelijani Mooses sinulle antoi. Älä poikkea siitä oikealle äläkä vasemmalle. Silloin menestyt kaikessa mihin ryhdyt."

Israel elää vaativia aikoja uudestaan. Israelin pääministeriksi on noussut taas kerran tiedustelu-upseeri. Benjamin Netanyahu on palvellut Israelin armeijan tiedustelu-upseerina  mm. Yom Kippur sodan aikana ja on sotilasarvoltaan kapteeni. Jumalan johtamiskoulusta on lisää tässä artikkelissa.

Kaksi merivoimien tiedustelijaa
Nyt olemme saman tilanteen partaalla, missä Suomi ennenkin on ollut. Tukholman profetia kertoo siitä, että Jumalalla on Suomessa väkevä mies, joka tulee puolustamaa suomalaisia sekä tuo toimillaan monta suomalaista Jumalan luo. Tämä profeetta seisoo väkevällä voimalla Venäjän armeijaa vastaan, mutta kuitenkin niin että venäläiset sotilaat kuulevat tätä profeetta ja monta sotilasta tulee myös uskoon. Ihan samalla tavalla Pietarikin meni Israelin miehittäjävaltion Rooman sotapäällikön kotiin sotapäällikön kutsusta. He kuulivat Pietaria ja talon väki tuli uskoon sekä otti kasteen (Apt. 10).

Tukholman profetia: "Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt hetket, ja profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Hänet kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka myös sinä kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja, ja tuo monta minun tyköni, sanoo Herra. Jumalan sana tulee olemaan voimakas ja vahva Suomessa, ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen, ja tuo esille paljon suuria asioita. Ja sinä Roosin poika, sinä näet sen ja sinä hämmästyt..

..Suomen kansasta nousee minulle profeetta, sanoo Jumala. Hän profetoi lyhyen hetken, mutta hänen profeetan-merkkinsä on niin suuri, että se sokaisee jokaisen vastaanväittäjän...  Tämä profetia ei ole tarkka, sillä siihen tulee vielä jatko, laajempi ja selvempi profetia tulevaisuudessa, mutta se lasketaan sille miehelle, jonka minä olen valinnut seisomaan profetian kanssa Suomessa ahdistuksen aikana."

Ei ole koskaan ollut sellaista Jumalan profeettaa tai kuningasta, jota ei olisi ensin vainottu. Mutta tulikokeessa vahvistuttuaan, he ovat olleet valmiita tehtäväänsä. Sitten Jumala on puolustanut heitä väkevällä voimalla, kuten puolusti Moosesta silloin, kun Korah liittolaisineen kapinoi Moosesta vastaan (4. Moos. 16).

Neljän leijonan kenraali

Taivaan Isän kirje 8.8.2013: "Tämä profetia kertoi myös miehestä, jonka lähetän väkeväksi profeetaksi Suomeen ja hän tulee kääntämään monet teistä Minun puolelleni. Kun annoin tämän profetian Tukholmassa aikanaan, niin tämä mies oli silloin vielä nuorukainen, kuten oli Daavid, kun kukisti Goljatin. Olen kouluttanut tätä suomalaista miestä läpi koko hänen elämänsä. Hän on nyt karaistunut ja valmis tähän tehtävään, jonka määräsin hänelle ennen, kuin hän oli syntynytkään. Olen luonut hänet tätä tehtävää varten. 

Kun hän astuu esiin, niin hän tekee Minun nimessäni väkeviä tekoja. Hän on Minun suuni ja hänellä on kädessään Minun antama aamutähti. En salli silloin sitä, että yksikään tekee hänelle pahaa ja rankaisen sellaisen yrittämisestä välittömästi."

Milloin Venäjän armeija tulee Suomeen?

Profetia kertoo, että kaikki alkaa tapahtumaan aikana, jolloin puissa on lehdet. Talvi ei tule kyseeseen. Vuosilukua ei kerrota. On tavallista, ettei Taivaan Isä kerro tarkkoja aikoja ja aikamääriä ihmisille (Apt. 1:7). Oikeat profetiat ovat aina Raamatun mukaisia. Profetiassa mainitut sanat "koiniks-mitta nisuja tulee maksamaan denarin ja kolme koiniksia ohria denarin, mutta öljyä ja viiniä ei turmella" voivat viitata Ilmestyskirjan kolmannen sinetin avaamisen aikaan.

Ilm. 6:5-6: "Kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Siinä samassa näin mustan hevosen, ja sillä, joka istui hevosen selässä, oli kädessään vaaka. Minä kuulin äänen, joka tuntui tulevan noiden neljän olennon keskeltä, ja se sanoi: "Mitta vehnää denaarilla, ohraa kolme mittaa. Öljyyn ja viiniin älä koske."

Venäläinen sotilas
Uteliaat, harhapolulla olevat uskovat etsivät usein profetioista juoruja ja tarkkoja tapahtumahetkiä. Taivaan Isä ei anna ennustuksia yleisön viihteeksi. Kun Taivaan Isä antaa profetian, niin Hänen tavoitteena on antaa palautetta lapsilleen ja johdattaa heitä oikeaan suuntaan. Profetia voi auttaa ihmisiä varautumaan tulevaan. Se yleensä nuhtelee, mutta joskus voi olla kiittävääkin, kun Taivaan Isä haluaa rohkaista ahdingossa kärsiviä. Joskus toteutuvan profetian tarkoitus on näyttää muille, kuka täällä on Jumalan oikea profeetta.

Tukholman profetian sanomaa on haitannut se, että moni on käyttänyt sitä omien poliittisten päämäärien edistämiseen. Eräät henkilöt ovat julkaisseet tarkkoja päivämääriä, milloin Venäjä hyökkää ja ne ovat epäonnistuneet. Muurlan kirkkoherra Oiva Salli on seurakunnan nimissä jakanut vääriä profetioita Venäjän hyökkäyksestä vuonna 1993, jotka eivät toteutuneet annetussa ajassa (PDF-dokumentti, lisää Sallista artikkelissa).

Eläkkeellä oleva opettaja Jouko Piho on ollut poliittisesti aktiivinen ja hän on jakanut paljon vääriä profetioita Venäjästä. Hän levitti ennustusta, että Venäjä hyökkää suomeen 13.6.2013, mihin hän itse uskoi lujasti. Hän antoi kyseisenä päivänä jopa radiohaastattelun aiheesta. Profetia epäonnistui, kuten niin moni Pihon hengellinen hanke (lisää artikkelissa). Helsingin Sanomat teki Jouko Pihosta henkilöartikkelin otsikolla "Ikuisesti ulkopuolinen. Eläkkeellä oleva luokanopettaja Jouko Piho on vuorenvarma, että hän on profeetta. Tehtävästä on ollut harmia niin hengellisissä piireissä kuin poliittisissa pyrkimyksissä..." (HS 24.8.2020) Piho kuvittelee olevansa mahdollisesti Tukholman profetiassa mainittu Suomen profeetta, mutta se ei pidä paikkansa. Jouko Piho on tiedottanut omilla sivuillaan 31.10.2020, että hän sai profetian 7.6.2016, jonka mukaan hän kuolee vuonna 2019, mutta se ei kuitenkaan toteutunut (Pihon tiedote, Pihon muista edesottamuksista kertoo lisää artikkeli). Raamatun mukaan Jouko Pihoa eikä Oiva Sallia saa enää kuunnella.
 
5. Moos. 18:21-22: "Jos alatte kysellä mielessänne, mistä tiedätte, mikä sana ei ole lähtöisin Herralta, muistakaa tämä: Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä."

Tukholman profetiassa mainitusta profeetasta kehitellään mitä kummallisempia legendoja ja arvailuja, joita jaetaan mitä kyseenalaisimmilla sivustoilla ja keskustelufoorumeilla. Monet saavat vääriä näkyjä ja voivat vilpittömästi uskoa asiaansa, mutta toimivat käärmeen antamien näkyjen julistajana. Jarmo Eklund on jakanut Pelastussanoma sivustolla väärää profetiaa, että Tukholman profetiassa mainittu profeetta tulee Inarinjärven rannalta, jota Eklund kutsuu nimellä "Pohjolan Valo". Legenda on jo yli kymmenen vuotta vanha. Eklundin kuvaus profeetasta muistuttaa Inarinjärven rannalla asuvaa Vesa-Matti Loiria, joka on ollut meedio Aino Kassisen oppilas. Vesa-Matti Loiri kävi usein ennustajan luona ja sen lisäksi hän harrasti teosofiaa sekä buddhismia (Yle 12.9.2019, lisää artikkelissa). Loirin aika alkaa olla jo ohi jopa vääräksi profeetaksi (IL 12.9.2019: A ja B). On olemassa Pohjolan Valo ry, joka ilmoittaa harjoittavansa okkultismia ja uskoo hengen valon nousevan pohjoisesta, mitä Jarmo Eklund myös odottaa. Jarmo Eklund on väärä profeetta, jolla ei ole perintöosuutta Jumalan Valtakunnassa (5. Moos. 18:18-20, Joh. 20:21-23, Matt. 16:17-19, Ilm. 21:8, 22:15).

Jouko Pihon, Oiva Sallin, Jarmo Eklundin Pelastussanoma sivuston tapaisten tahojen tarkoitus on sotkea trolliviesteillä seurakunnat siten, ettei Jumalan antamiin profetioihin uskottaisi ja ettei lopulta esiin astuvaa oikeaa profeettaa uskottaisi, kun se ei tullutkaan Inarinjärven rannalta. Nämä tahot eivät ymmärrä jakavansa käärmeen antamia näkyjä. Kyse on vähän samasta asiasta, mitä oli aikanaan paratiisissa. Jumala sanoi ihmiselle, älkää syökö puusta, mutta käärme tuli jakamaan väärä tietoa, jotta ihminen rakastuisi valheeseen ja toimisi väärin. Älkää lukeko ollenkaan Jouko Pihon ja Jarmo Eklundin Pelastussanoma sivustoja, jottette altistu trollien viesteille.

Tukholman profetiassa mainittu mies astuu väkevällä voimalla esille, kun Venäjän armeija on tulossa. Hän antaa profeetan merkin niihin aikoihin. Hän antaa myöhemmin jatkoprofetian Suomelle. Meidän ei tule mennä Jumalan aikataulun edelle. Keskitytään nyt siihen, että pyhitetään oma elämä ja julistetaan evankeliumia muille.
 
Aika alkaa olla kypsä - tuomiota ei enää siirretä

Suomen Sotilas -lehti kertoo numerossaan 2/2014, että Krimille tuli 26.2.2014 Venäjän armeijan joukkoja. Lehti kertoo, että niitä tuli mm. Pohjois-Kaukasiassa toimivasta 22. erikoistoimintaprikaatista sekä Moskovan lähellä Kubikassa toimivasta 45. erillisestä kaartin erikoistoimintarykmentistä. Myös Pihkovasta tuli joukkoja. Iltalehti kertoo 24.12.2013: "..Venäjä jatkaa joukkojen keskittämistä Suomen lähialueille..", ja että Pihkovassa toimii 76. maahanlaskudivisioona ja Spetsnaz-erikoisjoukkojen prikaati.

Venäjän presidentti Vladimir Putin tuli ihan itse seuraamaan suurta sotaharjoitusta Viipuriin (Yle 3.3.2014). Venäjän Itämeren laivasto harjoitteli samaan aikaan ja siitä kertoo myös (Yle 3.3.2014). Tämä lähetti selvän viestin Suomeenkin

Venäjän armeijan sotilaille annettiin toistaiseksi voimassa oleva kielto poistua maasta edes vapaa-aikanaan. Tästä seurasi vähän huvittavalla tavalla se, että Venäjän armeijan kuoron, baletin ja orkesterin esiintyminen Turun konserttitalossa 18.3.2014 peruutettiin. Asiasta kertoo Turun Sanomat 13.3.2014. Krimin niemimaa liitettiin osaksi Venäjää 18.3.2014 allekirjoitetuilla sopimuksilla.

Suomalaiset eivät ole paastonneet eikä katuneet syntejään. Vain pieni joukko suomalaisia paastoaa, kun he haluavat tehdä parannusta. Kun profeetta Joona julisti Niiniven kaupungille tuomiota 40 päivän sisällä, niin koko kaupunki johtajia myöden katui ja paastosi. Jumala armahti kaupunkia (Joona 3). Kun juutalaiset eivät tunnistaneet Messiastaan, niin 40 vuotta Jeesuksen, Yeshuan kuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen roomalaiset tuhosivat Jerusalemin. 

Tilanne on kiristynyt lisää. Itä-Ukrainan separatistit ovat järjestäneet kansaäänestyksen ja ilmoittaneet haluavansa osaksi Venäjää ja Ukrainan joukot taistelevat Itä-Ukrainassa. Nyt Venäjä on kieltänyt poliiseja ja syyttäjiä matkustamasta ulkomaille. Ihan pienestä moista määräystä ei anneta, koska näiltä virkamiehiltä paloi jo maksetut lomamatkat (HS 16.5.2014).

Presidentti Niinistö soitti presidentti Putinille 19.5.2014. Helsingin Sanomat kertoo, että puhelu koski mm. Ukrainan kriisiä ja Niinistö toivoi Venäjän tukevan Ukrainan presidentin vaalien järjestämistä, mihin Venäjä on suhtautunut kielteisesti. Seuraavana päivänä 20.5.2014 Venäjän valtion kaksi lentokonetta rikkoivat kolmen tunnin välein Suomen ilmatilaa Porkkalan eli Upinniemen laivastoaseman lähellä sekä Porvoon eli Nesteen Öljynjalostamon lähellä. Asiasta uutisoi mm. Yle ja Helsingin Sanomat. Kaksi loukkausta melkein samaan aikaan on hyvin poikkeuksellista. Näyttää siltä, että Niinistön yhteydenotoista Putinille on seurannut säännöllisesti jonkinlainen rajaloukkaus muutamien päivien sisällä.

Ylen uutisoi 22.5.2014, että ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Timo Soinin mukaan toinen ilmatilaloukkaus oli "äärimmäisen vakava", koska lentokone oli 30 km Suomen puolella. Venäläiset olivat ilmeisesti selvittäneet, että juuri silloin suomalaiset hävittäjät olivat väliaikaisesti pois toimintavalmiudesta ja venäläiset hyödynsivät tilannetta. Samana päivän kolmaskin venäläinen kone lensi kohti Suomen ilmatilaa, mutta tämä vihdoin saatiin torjuttua hävittäjillä, kertoo Yle 31.5.2014. 

Ilta-Sanomat uutisoi 1.2.2016, että Venäjän asevoimien valmiusharjoitukset ovat lisääntyneet poikkeuksellisesti helmikuusta 2013 alkaen. Suurimpiin harjoituksiin osallistuu 160.000 miestä ja moni muukin lähestyy 100.000 miestä. Harjoitukset ovat niin suuria, että niistä pystytään suoraan siirtymään harjoitusryhmistä sotatoimiin. Tämä tarkoittaa sitä, että harjoituksen aikana Venäjä kykenee aloittamaan sodan naapurimaan rajalla muutamasta tunnista (ilma- ja merivoimat) muutamaan päivään (maavoimat), kun käsky on annettu.

Presidentti Mauno Koivisto päätti 1990, että inkerinsuomalaiset voivat muuttaa Suomeen. Tosiasiassa tämän oven kautta alkoi tulla venäläisiä Suomeen ja nyt Suomessa asuu noin 70.000 venäläistä. Monet Venäjällä asuvat rikkaat ovat ostaneet erilaisia kiinteistöjä Suomesta jopa sotilasstrategisesti tärkeistä paikoista, mistä kertoo Suomen lehdistö. Suomessa on viime vuosina toiminut aktiivisesti kaiken maailman dosentit, jotka ovat läpinäkyvästi Venäjän asialla. Heidänlaiset kaivavat tikulla syitä siihen, miksi venäläisillä on niin huono olla Suomessa. Näistä tarinoista saadaan tarvittaessa syy siihen, että Venäjän armeijan on pakko tulla "puolustamaan" Suomessa asuvia venäläisiä. Sellaistakin on kuultu, että Suomella olisi muka parempi olla Venäjän valtion autonominen liittovaltio kuin EU:n jäsenvaltio. 

Suuri venäläinen tykki Obuhov Kuivasaaressa
Venäjän televisio on esitellyt, miten Venäjän armeija voisi vallata mm. Helsingin. Tästä kertoo Iltalehden uutinen 13.2.2015: "Venäjän televisio uhkaili: Näin Venäjä valtaisi Helsingin". Venäjän tiedotusvälineet seuraavat tiiviisti valtion "virallista" linjaa. Kun Suomi eväsi EU:n pakotteiden takia venäläisten korkeiden poliitikkojen saapumisen Etyk-kokoukseen, niin Venäjä arvosteli kovin sanoin Suomea avoimen vihamieliseksi (Yle 1.7.2015). Uutisointi kertoo, miten naapurissamme ajatellaan asioista.

Venäjä on ostanut suuria määriä kiinteistöjä ja osakkeita Suomesta sodankäynnin kannalta strategisista paikoista. Supo epäilee, että Venäjä on ostanut asuntoja sotilailleen (IL 1.11.2016). Iltalehti kirjoittaa 2.11.2016 venäläisten kiinteistökaupoista seuraavaa: 

"Venäläiset ovat ostaneet maa-alueita ja kiinteistöjä maa-, ilma- ja merivoimien tukikohtien läheisyydestä eri puolilla Suomea. Kauppoja on tehty ilmavalvonta- ja lennonjohtojärjestelmien, tutka-aseman, räjähdeainevarikon, ammusvälinevaraston ja salaisen ilmasotaharjoitusalueen naapurustossa. Venäläisomisteisia kiinteistöjä löytyy kaikkien sotilaslentokenttien kyljestä.

Maata ja kiinteistöjä on hankittu myös huoltovarmuuden kannalta merkittävien tietoliikennemastojen ja sähkönjakelun kantaverkon lähialueilta sekä tie- ja raideliikenteen solmukohdista. Kiinteistökauppoja on tehty myös keskeisillä satama-alueilla ja merenkulun pääväylällä Turun saaristossa. Saaristomerellä, Turun ja Naantalin edustalla venäläistaustainen yhtiö on napsinut järjestelmällisesti saaria kaikkien mantereelta avomerelle johtavien syvävesiväylien varrelta.

Kauppoja on tehty myös Rajavartiolaitoksen itärajalle hylkäämistä rajavartioasemista sekä hotelleista, huoltoasemista, kouluista ja leirikeskuksista eri puolilla Suomea. Loviisasta Kajaaniin liikennöivän valtatie kuuden varrelta löytyy kolmisenkymmentä uinuvaa venäläistaustaista matkailu- ja majoitushanketta. Pääosa kiinteistöistä on vajaakäytöllä tai kokonaan käyttöä vailla. Liiketoiminta on vaatimatonta tai sitä ei ole lainkaan." 

Tämän takia puolustusministeri Jussi Niinistö vaihtoi kenraaliluutnantti Arto Rädyn pois puolustusministeriön kansliapäällikön virasta. Kokoomuksen puheenjohtaja Alexader Stubb yritti pelastaa Rädyn, mutta ei voinut asialle mitään (Yle 10.9.2015).

Ennen toista maailmansotaa Saksa osti naapurivaltioista maata, jonne se rakensi sodan aikana keskitysleirinsä. Toistaako historia taas itseään? Ei Venäjä turhaan osta Suomesta ilman kaupallista tarkoitusta näin paljoa kiinteistöjä ja osakkeita.

EU ei pysty estämään Venäjää

Näyttää siltä, ettei Venäjää vastaan asetetut talouspakotteet vaikuta millään tavalla. Nato on muutenkin heikentynyt sotilasliittona. Naton jäsenvaltiot ovat talousvaikeuksissa ja riisuvat armeijoita aseista. Poliittisten päätösten tekeminen on tahmeaa. Venäjä käyttää hyväksi lännen riippuvuutta Venäjän öljystä ja maakaasusta. Jos kriisi eskaloituisi lisää, niin tämä nostaa öljyn maailmanmarkkinahintaa, josta vain Venäjä hyötyy. Jom Kippurin sota Lähi-idässä aiheutti öljykriisin vuosina 1973-74. Raakaöljyn hinta nousi viisinkertaiseksi lyhyessä ajassa. Iranin vallankumous aiheutti toisen öljykriisin, jolloin raakaöljyn hinta kaksinkertaistui vuosina 1979-80.

Urho Kaleva Kekkosella oli toisenlainen tapa hoitaa suurvaltojen suhteita. Kun Venäjä teki ydinkokeita, niin Kekkonen ilmaisen huolensa niistä, oli kokeet tehnyt mikä maa tahansa. Hän linjasi Suomen ulkopolitiikka näin: "Emme ole esittäneet mitään protesteja aikaisemmin ja minusta tuntuu siltä, että me emme esitä niitä tälläkään kertaa. Protesteilla on itse tapahtumien kehitykseen hämmästyttävän pieni vaikutus."

Tukholman profetia annettiin Yrjö Säkkiselle näkynä. Hän näki Länsi-Saksan armeijan puvussa olevan sotilaan vuonna 1984. Kyse oli kuitenkin nykyajan yhdistyneen Saksan Nato-armeijan sotilaasta, jolla on samanlainen puku. Vuonna 1984 Länsi-Saksassa oli hyvin vahvat Nato-joukot ja tekninen ylivoima oli suuri Neuvostoliittoon verrattua. Tukholman profetia kertoi siitä, että Venäjän armeijan voima voittaa Saksan armeijan joukot. Suomen sotilas -lehden artikkeli kertoo, miten tarkka on ollut Tukholman profetia:

Suomen sotilas -lehti kirjoitti artikkelissaan 5/2014, että: "Venäjä panostaa asevoimiinsa. Saksa ei. Saksan maa-, ilma- ja merivoimien tarkastajat esittivät  Saksan puolustusvaliokunnalle kymmensivuisen raportin, jossa todettiin vakavia puutteita Saksan armeijan kaluston käytettävyydestä. Hävittäjä-, helikopteri- ja kuljetusyksiköt ovat miltei toimintakyvyttömiä. Harvat käytössä olevat lentokoneet ja helikopterit ovat kovassa käytössä. Tilanteeseen ei ole parannusta. Todellisuus on nyt esille tuotuakin synkempi. Saksan asevoimien toimintakyky on heikko - Bundeswehrin Kaputt." Saksan laivasto palautti uuden sotalaivan sen valmistajalla, koska siinä ei juuri mikään toimi, ja laiva ei ole edes merikelpoinen (IL 21.1.2018). Saksan lehdistö myös kertoi, että lähes kaikki Saksan ilmavoimien hävittäjät ovat poissa taisteluvalmiudesta suurten teknisten ongelmien ja materiaalipuutteiden johdosta (IL 2.5.2018). Iltalehti uutisoi 14.3.2023: "Murska-arvio: Saksan asevoimat "säälittävässä" tilassa – Edes vessat eivät toimi. Puolustuskomissaari Eva Höglin mukaan Bundeswehrin tila on romahtanut ennennäkemättömän huonolle tasolle.

Neuvostoliiton ajoista lähtien Venäjällä on ollut sellainen sotilasoppi, ettei USA sytytä kolmatta maailmansotaa strategisilla ydinaseillaan, jos Venäjä iskee muutamilla taktisilla ydinaseilla eräisiin Euroopan maihin, mistä kertoo lisää artikkeli: 'Mikä on Googin sota?'. Venäjä ei myöskään usko voivansa vallata tietä Reinjoelle asti ilman taktisten ydinaseiden käyttöä. Venäjällä on käytössä tähän tarkoitukseen sopivia tykistöydinaseita ja keskimatkan ydinohjuksia. Venäjän yllätyshyökkäys Pohjois-Eurooppaan estäisi Natoa lähettämästä lisää joukkoja Saksaan, Puolaan ja Balttian maihin. Samalla Venäjä saisi haltuunsa tärkeän maayhteyden Kaliningradiin ja meriyhteyden Itämereltä Atlantille (video).

Eversti evp. Pekka Visuri luennoi kirjanjulkistamistilaisuudessa 2.12.2016. Visurin alustus käsitteli pääosin USA:n ja EU:n muuttunutta turvallisuuspoliittista tilannetta. Visurin päähuomioita olivat, että USA on entistä haluttomampi puolustamaan Eurooppaa, Venäjä on vahva lähialueillaan, eikä Natolla ole kykyä puolustaa itäisiä alueita Euroopassa. Visuri mainitsi alustuksen jälkeen käydyssä keskustelussa, että Turkki on sotilaiden määrällä kolmanneksi suurin Nato-maa ja tekemässä pesäeroa Natoon. Turkki on lähentynyt Venäjää ja kohdistanut katseensa eteläisen rajansa takaisille alueille. Visurin luennon voi katsoa tämän linkin kautta YouTubesta. 
 
Jumalan muu varoitus

Jumala säätää säät ja ilmat (Job 38:25). Erilaiset luonnonkatastrofit säikäyttävät ja laittavat ihmiset etsimään turvaa. Bussin hirvikolarikin säikäyttää. Taivaan Isä toivoo, että turvaa etsittäisiin Hänestä ja ihminen ymmärtäisi katua syntejään. Ihmisen halu pysyä erossa Luojastaan laittaa ihmisen etsimään syitä rajuihin luonnonilmiöihin sattumista ja ilmastonmuutoksesta. Meillä on edelleen se sama Jumala, mikä Hän on aina ollut:

5. Moos. 10:12-13: "Kuulkaa siis, israelilaiset! Herra, teidän Jumalanne, ei vaadi teiltä muuta kuin sen, että pelkäätte häntä, että aina vaellatte hänen teitään, että rakastatte häntä ja palvelette häntä koko sydämestänne ja koko sielustanne ja että tarkoin noudatatte hänen käskyjään ja säädöksiään, jotka minä teille annan. Kun tämän teette, te menestytte."

Salama iskee
Juhannuksena 2014 raekuuro suisti autoja tieltä Varsinais-Suomessa ja ihmisiä loukkaantui vakavasti. Iltalehti ja Ilta-Sanomat kirjoittivat 20.5.2014 Suomeen osuneesta äärisäästä. Otsikoita vilisi näin: Äärisää iski Suomeen, tällaista vain kolmasti 100 vuodessa, ääri-ilmiö toi 10.000 salamaniskua; Jo neljäs outo sääilmiö tänä vuonna, tuulta yli 25 metriä sekunnissa; Kolikon kokoisia rakeita, maa valkoisenaan; Etelässä vähälumisin talvi 50 vuoteen, kevät alkoi ennätysaikaisin, toukokuun alussa paikkapaikoin harvinaisen kylmää. Yle kertoo: Maapallon ilmaston lämpötila oli huhtikuussa korkeimmalla tasolla, mitä koskaan on mitattu.

Eräs henkilö Etelä-Suomesta kertoi siitä, kun he näkivät, kun tässä myräkässä kaksi salamaa iski maahan heidän kotinsa pihalle. Tuollaiset tapahtumat pelästyttävät. Tavallisesti salama surmaa Suomessa 1-2 ihmistä vuosittain ja enemmän loukkaantuu. Jumala puhuu ja varoittaa myös näin. Jumala joskus rankaisee tuhoa tekevillä salaman iskuilla (yksi esimerkki on tässä artikkelissa Yorkin kaupungista).

Ilm. 10:1,3: "Sitten näin taas uuden, mahtavan enkelin... ja huusi kovalla äänellä, niin kuin leijona olisi ärjynyt. Hänen huudettuaan puhui seitsemän ukkosta jylisevällä äänellä."

Lieksan Pahkajärven kylässä raju ukkosmyrsky teki pahaa tuhoa. Puita ja sähkölinjoja kaatui runsaasti. Eräs nainen totesi Iltalehden 21.5.2014 haastattelussa: "Tämä oli erikoista Jumalan puhuttelua, ei Jumalan voimalle mahda mitään. Mutta kyllä Jumala tätä kylää varjelikin, nainen huokaa ja kertoo, että puut olivat kaatuneet ainoastaan varastorakennusten päälle." 

Profetiat ovat toteutumassa

Tämän artikkelin alussa olevat lausunnot kertovat siitä, että Venäjän liikkeet ovat tulleet yllätyksenä asiantuntijoille. Asiantuntijat ja poliittiset päätöksentekijät ovat kuvitelleet, että Venäjän toimia voisi ennustaa sen mukaan, mikä olisi Venäjän näkökulmasta sen omien etujensa mukaista. Logiikka ja ihmisjärki on nyt osoittautunut huonoksi ennustajaksi. 

Aleksanteri-instituutin tutkija Hanna Smith kirjoittaa Maanpuolustuskurssiyhdistyksen lehdessä (Maanpuolustus, maaliskuu 2014), että: "Autoritäärinen järjestelmä tai suvereeni demokratia, mitä nimitystä halutaan nyt käyttää tämän päivän Venäjästä, on arvaamaton poliittinen järjestelmä."

Sukellusvene Nato-harjoituksessa Turussa
Päätöksentekijät eivät ymmärrä, että tämä kaikki on Jumalan suunnitelmaa. On siis olemassa Kaikkivaltias Maailman Luoja, joka on oikeasti olemassa. Hän vaikuttaa maailman tapahtumiin suvereenisti ja kaikki tapahtuu Hänen suunnitelmansa mukaisesti. Suunnitelmista kertoo Raamattu paremmin kuin turvallisuuspoliittiset analyysit. Ihmisten motiivi näyttää olevan yhä tiukemmin elää omavoimaisesti maailman hyvinvoinnin keskellä. Jumalan motiivi on herättää uskoa maapallolla, koska Hän haluaa, että kaikki pelastuisivat.

Tukholman profetia 30 vuoden takaa näyttää hyvin modernilta ja ajankohtaiselta. Venäjä taktiikka on ollut Ukrainassa napata tärkeimmät ja helpoimmin vallattavat alueet itselleen, mutta ei vielä koko Ukrainaa. Venäjällä on ollut sama taktiikka Georgiassa vuonna 2008. Ihan samasta kertoo Tukholman profetia. Venäjä ottaa helpoimmin vallattavan osan Suomesta, jota se tarvitsee muutenkin Kuolan tukikohtiensa puolustusta varten Natoa vastaan.

Sukellusvene viihtyy syvänteessä
Tässä näkyy selvästi Taivaan Isän se toimintatapa, että Hän toistaa tunnettuja tapahtumia uudelleen ja uudelleen. Raamatussa mainitut profetiat toistuvat usein monta kertaa (esim. Mal. 3:23). Usein on ensin on historiallinen täyttymys, sitten profetian esitäyttymys ja vielä lopullinen täyttymys. Tämä sen takia, että ihmiset osaisivat ottaa huomioon sen opetuksen, mitä tapahtumissa on.

Saarn. 3:15: "Mitä nyt on, sitä on ollut ennenkin, ja mitä vastedes on, sitäkin on ollut ennen. Jumala tuo esiin sen, minkä aika on vienyt."

2. Tim. 3:16: "Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään." 

Venäjän armeijan komentaja kenraali Makarov esitti Venäjän intressejä aika suorasukaisesti maapuolustuskurssiyhdistykselle jo vuonna 2012. Ilta-Sanomat  6.6.2012: Venäjä-kohu: Tämä kartta loksautti suomalaisten leuat

Tämän artikkelin kartassa on piirretty ympyrän sektorin mallinen alue Pohjois-Venäjältä lounaaseen. Kenraali Makarov esittää suoraan, miten Venäjän turvallisuuspoliittisissa intressissä on raja, joka kulkee Ukrainan eteläpuolelta Mustaltamereltä, Baltian, Ruotsin ja Norjan kautta Jäämerelle.

"Kartta ja kenraalin sanat hämmensivät myös muita tilaisuudessa olleita.-  Mitä pitemmälle puhe eteni, sitä enemmän näki kuulijoitten päitten kääntyvän naapurin puoleen, korviin supatettavan. Ja miksi? Puhe ei suinkaan ollut sellainen ystävyyden ja rauhanomaisen rinnakkaiselon hengessä esitetty kannanotto, joihin olemme tottuneet, pitkän kansainvälisen uran politiikassa luonut ylipormestari Raimo Ilaskivi kirjoitti eilisiltana Uuden Suomen blogissaan."

Sotahistorian dosentti, tutkija Markku Salomaa kertoo Iltalehden nettiartikkelissa 24.12.2014; että: "Venäjä ei ole luopunut tulkinnasta, että Suomi kuuluu sen ns. lähiulkomaihin. Sen ikiaikaisena pyrkimyksenä on ollut pääsy merien rannikoille, missä kulkisivat luonnolliset rajat. Nyt Venäjän koko länsiraja kulkee mantereen poikki, mitä pidetään vaaran aiheuttajana. Kun siihen liitetään Naton laajeneminen näille rajoille, on se Kremlin näkökulmasta suoranaisen uhan aiheuttaja." Lehdistö on kertonut, kun Venäjä on sijoittanut Suomen lähialueille lisää uutta kalustoa ja harjoitellut Itämeren saarten valtaamista. Salomaa toteaa Iltalehdessä 23.7.2015: "En lähde sotaa julistamaan, mutta nämä ovat erittäin vakavia kehityspiirteitä. Venäjä valmistautuu johonkin, mutta emme voi olla varmoja mihin."

USS Jason Dunham hävittäjä Helsingissä 4.7.2015
Suomi ja Ruotsi allekirjoittavat Naton kanssa isäntämaatukisopimuksen. Sopimus luo puitteet sille, että Naton joukot voivat kulkea Suomen ja Ruotsin kautta operaatioalueelle niin, että Suomi ja Ruotsi huoltavat alueillaan olevat Nato-joukot. Venäjän valtiollinen uutistoimisto on nyt julkaissut artikkelin, että tämä tarkoittaisi käytännössä sitä, että Suomi olisi liittynyt Naton täysjäseneksi ja Nato voisi saartaa Venäjän Suomen kautta. Artikkelin
mukaan samaan aikaan Suomi sitoutuu myös taistelemaan muiden Nato-maiden puolesta silloin, kun keskinäiseen avunantoon velvoittava 5. artikla otetaan käyttöön: "..Toisin sanoen, Suomi siirtyy Naton kanssa Artikla-5:n tyyppiseen kumppanuuteen, mikä velvoittaa koko 28 maan laajuista sotilasliittoa liittymään taisteluun siinä tapauksessa, että Suomi on uhattuna tai väittää olevansa uhattuna.. ..Käytännössä he (Natossa) vahvistavat sotilaallisen saarroksensa kaikilla Venäjän länsirajoilla alkaen Pohjoisesta Jäämerestä ja päättyen Mustaanmereen sekä Kaukasukselle.." Asiasta kertoo Ilta-Sanomat 23.5.2014. Suomen kannalta tilanne on entisestään kiristynyt, koska Venäjällä on nyt liipasin herkässä Naton suuntaan. 

Venäjän duuman entinen jäsen ja tutkija Sergei Markov kuuluu Venäjän presidentin sisäpiiriin. Hän lausui Hufudstadsbladet lehdessä, että: "Jos Suomi haluaa liittyä Natoon, teidän pitää ajatella ensin. Haluatteko olla mukana aloittamassa kolmatta maailmansotaa." Puolustusministeriön kansliapäällikkö, kenraaliluutnantti Arto Räty (Iltasanomat 9.6.2014) sanoo lausunnosta: "Kyllä se huolta herättää. Kyseessä on vakavat lausunnot, jotka tulevat vielä henkilöltä, joka on nähtävästi kohtuulähellä presidentti Vladimir Putinin sisäpiiriä." Kokoomus on valinnut 14.6.2014 puheenjohtajaksi Alexander Stubbin, josta tulee pääministeri. Hän on tunnettu siitä, että vahvasti kannattaa Suomen liittymistä Natoon.

Naton elektronisen sodankäynnin vaunu Turussa
Venäjän armeija on säännöllisesti tunkeutunut naapurimaihin kuten Tsekkoslovakiaan, Afganistaniin, Georgiaan ja Ukrainaan. Natomaassa Virossa syntyi kummallisia levottomuuksia sotilaspatsaan takia. Näin Venäjä toimii ja perinne jatkuu.
Presidentti Sauli Niinistö kertoi 10.11.2014 maanpuolustuskurssin avauspuheessaan vanhan sanonnan: "Kasakka ottaa sen, mikä on löyhästi kiinni... Tämä pätee niin talouteen kuin turvallisuuteen."

Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak on arvostettu turvallisuuspolitiikan asiantuntija. Hän on ottanut 29.12.2014 kantaa Venäjän uhkaan Helsingin Sanomien artikkelissa: "Suo­mes­sa aja­tel­laan ylei­ses­ti, et­tä maa­ham­me voi­tai­siin koh­dis­taa so­ti­laal­lis­ta voi­maa vain, jos lä­hi­alueil­la käy­täi­siin laa­ja­mit­tais­ta so­taa.. ..Ve­nä­jän vii­me­ai­kais­ten toi­mien vuok­si tä­tä olet­ta­maa on ar­vioi­ta­va uu­del­leen. En­na­koi­ta­vis­sa on ske­naa­rioi­ta, jois­sa Suo­mi oli­si en­sim­mäi­nen ja sii­nä vai­hees­sa ai­noa Itä­me­ren alueen maa, jo­hon so­ti­laal­li­nen is­ku koh­dis­tet­tai­siin.. ..Täl­lä ai­ka­kau­del­la Suo­meen koh­dis­tu­va hyök­käys on kui­ten­kin to­del­li­nen mah­dol­li­suus, jon­ka po­liit­ti­nen joh­to ja tu­le­vat hal­li­tuk­set jou­tu­vat ot­ta­maan huo­mioon suun­ni­tel­les­saan tur­val­li­suus- ja puo­lus­tus­po­li­tiik­kaa."

Taivaan Isän viesti 14.12.2016

Taivaan Isä puhuu Mikaelin suun kautta. Alussa luetaan Hesekielin kirjan luvut 7-11 ja lopuksi Taivaan Isä puhuu.
Tukholman profetia 28.5.1984

Yrjö Säkkinen sai 28.5.1984 Tukholmassa profetian illalla kello 24:n aikaa, joten se kesti 29. päivän puolelle. Tämä profetia on tullut hänelle näyn muodossa. Hän on puhunut tämän näyn, joka koskee Suomen tulevaisuutta, C-kasetille ja Olavi Syväntö toi sen kesällä 1985 Ruotsista Suomeen. Tätä profetiaa esitellään lähemmin artikkelissa ‘Venäjä miehittää osan Suomea, kertoo Tukholman profetia’. Tämän profetian lisäksi kannattaa lukea Taivaan Isän kirje suomalaisille 8.8.2013.

Tukholman profetia kuuluu näin: 

Ensin näytettiin saappaat, sotilaskengät naruilla, maihinnousukengät. Sitten näytettiin jalat, vihertävän ruskeissa sotilashousuissa. Sitten näytettiin sotilas kokonaan. Sotilas oli puettu vihertävän ruskeaan uniformuun, tuomoiseen taistelu-uniformuun. Ja se oli aseistettu niin kuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Siinä oli Venäjän armeijan tunnukset sekä rinnassa Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä rivissä.

Miehellä oli aseenaan pikakivääri ja se seisoi rajapyykkien välissä. Rajapyykin puomi oli nostettu ylös. Toinen rajapyykki oli Neuvostoliiton puolella, ja toinen, sinivalkoinen, oli Suomen puolella. Tie oli auki. Tämä sotilas näytettiin yhtenä miehenä, mutta sen koko oli hämmästyttävän suuri. Kun minä sitä näyssä katselin ja olin seisovinani noin 25-30 metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden, niin minusta katsoen sen sotilaan koko oli pitkälti yli kymmenen metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää sitä Venäjän armeijan voimaa, mikä sillä on.

Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta ja niin kuin iso purje, joka oli mytytty rullalle. Ei käännetty vaan mytytty ja se oli kasassa. Kun katsoin tarkemmin, niin siinä olivat siniset ja valkeat värit, joten sen täytyi olla Suomen lippu.

Näkyä katsellessani minä kuulen seuraavat sanat: “Koiniks-mitta nisuja denarin, ja kolme koiniksia ohria denarin. Älä turmele öljyä äläkä viiniä”. Tämä sanottiin Venäjän sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän sanan ja nyökkää, että hän on ymmärtänyt.

Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annetaan ikään kuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu. Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen se pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen ranta.

Siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen. Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon, ja siitä Ouluun, ja siitä Kemiin, ja Tornioon jokivartta ylös edelleen. Sille sanotaan: “Tähän sinä rakennat leirin” ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita ja se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin kolmestakymmenestä viiteenkymmeneen kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsin puolella on vastassa Karunki, sitten Vittangi ja Vittangista suora tie Norjaan. 

Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: “Sinä saat olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle”. Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat: “Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle”. Minä puhun sinulle, sanoo Jehova Jireh (nimi merkitsee Herra näkee tai katsoo, 1. Moos. 22:3-14), että sinä saat oikeuden astua pyhälle maalle, mutta sinä et tule tuhoamaan pyhää kaupunkia, etkä tule häpäisemään sen kansaa, vaan sinun veljiesi luut tulevat valkenemaan Harmageddonin kentälle. Sinä Roosin poika (tarkoittaa Venäjää), sinä juhlit voittoasi vähän aikaa, sillä sinä ja sinun veljesi kaatuvat miekkaan Harmageddonin kedolla.

Suomessa sinulla on oleva leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta sinä et saa vahingoittaa Suomen kansaa etkä häpäistä sen pyhiä arvoja. Sinä saat pitää leiriä tässä maassa, mutta sinä et turmele öljyä etkä viiniä.

Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt päivät, määrätyt kuukaudet ja määrätyt hetket, ja profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Hänet kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka myös sinä kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastuksen sanoman saattava (pelastuksen sanansaattaja), ja tuo monta minun tyköni, sanoo Herra. Jumalan sana tulee olemaan voimakkaasti vahva Suomessa, ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen, ja tuo (esille) paljon suuria asioita. Ja sinä Roosin poika, sinä näet sen ja sinä hämmästyt.

Sinun halusi on karata Suomen kimppuun, mutta minä olen paneva esteen sinun eteesi. Vaikka monet jumalattomat Suomen maassa lankeavat sinun miekkaasi, sinä et turmele öljyä etkä viiniä, sanoo Jumala. Minä olen nostanut sinut, sinä mahtava Roosin poika, sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä, sanoo Herra, Herra.

Minun Poikani Jeesuksen Kristuksen morsian tekee morsiamen merkin Suomessa. Sinä näet sen, sinä Roosin poika ja sinä hämmästyt. Ja kun tämän profeetan päivät ovat päättyneet, sinä palaat takaisin Venäjän maalle ja kerrot siellä niistä suurista asioista, joita olet Suomessa nähnyt.

Sinä Venäjän sotilas, minä olen nostanut sinut ruoskaksi juopuneelle ihmiskunnalle. Minun sanallani sinut nostettiin voimaan ja valtaan ja taistelemaan, mutta minun sanallani sinut myös kaadetaan, sanoo Herra.

Sanoma Suomen kansalle on tämä, sanoo Jumala. Kun ahdistuksen päivät tulevat ja portti avataan idästä nousevalle kuninkaalle ja sen sotilaille, teillä ei ole yhtään ystävää Euroopassa. Teillä ei ole yhtään kansaa, joka nostaisi asetta teidän puolestanne Venäjää vastaan. Sinä Suomen kansa tulet olemaan yksin, yksinäisempi kuin talvisodan päivinä. Mutta sama enkeli, joka taisteli teidän rinnallanne talvisodan päivinä, tulee taistelemaan teidän rinnallanne, ja minä tulen huolehtimaan siitä, että se Venäjän sotilas, joka nousee teidän maahanne, ei häpäise teitä, eikä ota eikä turmele öljyä eikä viiniä.

Ruokatavarat tulevat nousemaan arvaamattomiin hintoihin teidän maassanne. Koiniks-mitta nisuja tulee maksamaan denarin ja kolme koiniksia ohria denarin, mutta öljyä eikä viiniä ei turmella. Öljy on Jumalan Pyhä Henki, ja viini on Jumalan Sana. Teille jää vain yksi paikka, mihin te voitte paeta, kun ahdistuksen päivät tulevat, sanoo Herra, ja se paikka on Jumalan Sana. Ei yksikään valtio ota vastaan teidän pakolaisianne. Te yritätte paeta Amerikkaan ja te yritätte paeta Kanadaan, mutta teitä ei oteta vastaan. Niin kuin ei otettu vastaan Israelin lapsiakaan Saksan ahdistuksen päivinä, vaan heidät palautettiin Saksaan. Niin tulevat länsimaat palauttamaan teidätkin takaisin kotimaahanne, sillä minä Herra, haluan sen sillä tavalla. Sillä minun tieni eivät ole teidän teitänne.

Mutta joka turvaa minuun ja pysyy minussa, hänellä on leipää ahdistuksen keskellä, ja hänellä on lepo minun Sanassani, sanoo Jumala, sillä eikö teidän päivänne ole minun kädessäni, sanoo Herra. Enkö minä ole Jumala ahdistuksenkin päivinä? Tämä on sanoma Suomen kansalle, sanoo Herra, Herra. Sinun on tehtävä parannus murhistasi, velhouksistasi, varkauksistasi, salavuoteistasi, aborteistasi ja hillittömästä haureudestasi.

Minä en kysy, haluatteko te tehdä parannuksen, vaan minä sanon, “Sinun on tehtävä parannus”. Mutta te ette tee sitä, enkö minä Herra paaduttanut faraon sydämen, näyttääkseni voimani Mooseksen kautta. Minä, sama Jumala, paadutan Suomen kansan sydämen, että te ette tee parannusta velhouksistanne, haureudestanne, salavuoteistanne, irstauksistanne ja aborteistanne ja kaikista niistä kauhistuksista, joita te teette minun nimeni ja minun kasvojeni edessä.

Mutta pyhät tulevat loistamaan ahdistuksen keskellä niin kuin lamput, ja yksikään teistä, jotka olette minun omiani, sanoo Jumala, ei joudu hukkaan sillä minä Herra, Herra, olen sen niin säätänyt.

Suomen kansa, minä olen kutsunut sinua niin monta kymmentä vuotta, talvisodan raskaina päivinä te rukoilitte minun edessäni, jokaisesta kirkosta nousi rukous minun kasvojeni eteen, ja ne rukoukset ovat muistossa rukousten maljassa tänäkin päivänä. Ja jatkosodan raskaina päivinä, kun veristä uhria kannettiin Suomesta, te rukoilitte minun edessäni, te kannoitte rukouksin kärsivän kansan kohtalon (minun eteeni). Minä muistin teitä ja minä siirsin teidän kohtalonne hetken.

Mutta nyt, hyvinvoinnin, rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä, (te) kirkkojenne etummaisina olevat, teidän tehtävänänne tuntuu olevan häväistä minun sanani. Te riitelette perinnäissäännöistä ja opista, ja te vainoatte niitä, jotka totisia, pyhiä ja yksinkertaisia rukoilijoita ovat. Te olette purkaneet jokaisen käskyn, jonka minä olen antanut. Kun minä sanoin: “Älä tee huorin”, te teette huorin kaikilla alueilla. Kun minä sanoin: “Älä tapa”, te tapatte viattomia syntymättömiä lapsia kaksikymmentäviisi tuhatta lasta vuodessa. Kun minä sanon: “Älä varasta”, niin te varastatte toisiltanne, te varastatte yhteiskunnalta ja valtiolta, ja valtio varastaa teiltä. Kaikki te varastatte toinen toisiltanne. Kun minä sanon: “Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi”, te todistatte systemaattisesti joka päivä väärin lähimmäisestänne. Kun minä sanon: “Älä himoitse lähimmäisesi huonetta” te himoitsette lähimmäisenne huonetta. Kun minä sanon: “Muista pyhittää lepopäivä”, te ette pyhitä lepopäivää, vaikka teillä on aikaa levätä. Te käytätte minun pyhäpäiväni ja sapattini riettauden ja haureuden harjoittamiseen. Se on noussut minun eteeni kuin löyhkä.

Minä olen nostanut sinut mahtava Roosin poika. Sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sitä et saa turmella öljyä eikä viiniä, sanoo Herra, Herra. Tänä päivänä te häpäisette sitä Jumalan viljaa, joka kasvaa teidän pelloillanne, mutta huomenna te maksatte koiniks-mitasta nisuja denarin ja kolmesta koiniksista ohria denarin, ja denari on noin sata markkaa nykyrahassa. Köyhillä ei tule teidän keskuudessanne olemaan leipää, sillä rikkaat piilottavat sen, mutta ne jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa, heille katetaan pöytä ahdingon keskellä, sanoo Herra, Herra.

Suomen kansasta nousee minulle profeetta, sanoo Jumala. Hän profetoi lyhyen hetken, mutta hänen profeetan-merkkinsä on niin suuri, että se sokaisee jokaisen vastaanväittäjän.

Minä olen Jumala, ja minä olen tämän asian puhunut. Sinä minun palvelijani siellä Tukholman kaupungissa, jolle minä tämän profetian antanut olen, älä pelkää julkaista tätä profetiaa. Laske tämä kasettina ulos niille ihmisille – sinun ei tarvitse lähettää sitä koko maahan, vaan muutamille ystävillesi, jotta he kuuntelisivat ja kertoisivat siitä eteenpäin.

Sinä Jumalan valittu kansa, minä sanon sinulle, sinä Jumalan valittu, joka asut Suomen maassa, ja olet minun poikani Jeesuksen Kristuksen morsian, sinä et tule kokemaan ahdistuksen hetkeä niin raskaana kuin kokevat ne, jotka eivät ole minun Poikaani tunnustaneet. Minä suojelen sinua morsian, minä varjelen sinua morsian, ja sinä tulet loistamaan kansasi keskellä, niin kuin lamppu loistaa pimeässä paikassa. Ja sinulle annetaan lohdutukseksi tämä merkki: “Koiniks-mitta nisuja denarin, ja kolme koiniksia ohria yhteen denarin. Mutta sinulta ei turmella öljyä eikä viiniä”. Jatkakaa haureuttanne, te jotka haluatte sitä jatkaa, sillä näin sanotaan pyhässä kirjassa: “Pyhät pyhittyvät, (mutta) saastaiset saastuvat”. Sinä Roosin poika (tarkoittaa Venäjä), sinä juhlit voittoasi niin vähän aikaa, sillä sinä ja sinun veljesi kaatuvat miekkaan Harmagedonin kedolla.

Suomen kansa, älä luota lännestä tulevaan apuun, sillä ei sitä tule. Ruotsi ei lähetä joukkoja sinua puolustamaan, Amerikka ei tule sinun avuksesi, Länsi-Saksan armeijat ovat lyödyt ja hajallaan. Minä näin Länsi-Saksan sotilaiden itkevän polvillaan maassa. Teillä ei ole yhtään ystävää, ainoa, joka voi teitä varjella ja suojella, on minun Poikani Jeesuksen Kristuksen sovintoveri, ja sen te olette ylenkatsoneet ja jalkoihinne polkeneet. Vain morsian, minun Poikani morsian, sinä olet uloskutsuttu, ja sinä tulet seisomaan, kun muut ympärilläsi kaatuvat.

Tämä profetia ei ole tarkka, sillä siihen tulee vielä jatko, laajempi ja selvempi profetia tulevaisuudessa, mutta se lasketaan sille miehelle, jonka minä olen valinnut seisomaan profetian kanssa Suomessa ahdistuksen aikana. Tämä profetia tulee kertomaan Suomen kansalle nämä ahdistuksen ajat, jotka ovat tulossa. Nämä alkavat kesällä, sillä sinulle palvelijani Tukholmassa näytetään vihreitä puita.

Sinä kerrot sen sanan, että Suomessa nousee profeetta, joka julistaa minun sanaani, ja morsian ottaa vastaan sen sanan kuuleviin korviinsa. Iloitse minun sanastani ja seiso sen kanssa. Minä Herra, tiedän teidän kärsimyksenne ja ahdistuksenne määrän, (mutta) yhtään ylimääräistä kyyneltä ei morsiamen tarvitse itkeä.

(Kielillä puhumista.) Suomen kansan rukoukset, niitten vanhurskaitten rukoukset, jotka Suomen maassa asuvat, ovat muistossa minun edessäni. Yksikään Jeesuksen Kristuksen oma ei joudu tappioon. Yksikään, joka Jeesuksessa Kristuksessa on, ei joudu häpeään, vaan hän tulee seisomaan, ja kun minä näen hänelle hyväksi, hän saa irrottaa aurasta kätensä, ei niin kuin vihollisen voimat vaativat, vaan niin kuin minä sen olen sallinut. Taistelujen päivät ovat tulossa, Israelin veljet, teidänkin aikanne on tulossa. Kaikki te, jotka luotatte ihmisen apuun, te tulette näkemään sen turhaksi.

Mutta Israelissa nousee profeetta, joka julistaa minun sanaani. Suomessa nousee profeetta, joka julistaa minun sanaani, ja myös sinä, pieni palvelijani Tukholmassa. Sinä, joka et ole ollut minun tahtoni tiellä, myös sinä saat tehdä sen osan, mikä sinulle sallitaan. Sinun aikasi ei ole vielä tullut. Sinä et tule tekemään suurta työtä, sinä tulet olemaan sellainen, kuin minä olen sinulle määrännyt. Älä kysele palvelustehtävääsi, ei se ole sinulta, vaan se on minulta. Sana lähti liikkeelle tänä iltana Suomen kansalle. Äänitä tämä kasetti ja kirjoita ylös tämä profetia. Postita se niille ystävällesi, joita sinulla on Suomessa. Nämä ystävät saavat sitten jakaa sitä edelleen. Soita tätä myös itse nauhalta niille, jotka haluavat kuulla.

Kun minä lähetin profeettani Jesajan, minä sanoin: “Kuulkoot, tai olkoot kuulematta. Puhu sinä nämä sanat”. Mutta niin on käyvä myös tämän profetian. He kuulevat, mutta ovat kuulematta. Suomen johtavat henkilöt, älkää kuvitelko, että te olette omalla taidollanne nousseet siihen asemaan, mikä teillä on. Ei kukaan voi mitään tehdä ilman minun tahtoani ja minun sallimustani. Minä sanon teille, älkää luottako niihin sopimuksiin ja niihin asiakirjoihin, joita teillä Neuvostoliiton kanssa on. Luottakaa minun sanaani, se on minun sanani, joka pitää pois tuon mahtavan Venäjän karhun teidän maaltanne. Kun te teette minun tahtoni, niin minä sallin teille siunauksen päivät, mutta kun te käännätte minulle selkänne, te saatte niittää kirousta, sillä minun Henkeni ei salli, että minun nimeäni jatkuvasti pilkataan, sanoo Herra, Herra.

Kun tämä profetia menee Suomeen, sitä ei uskota. Mutta minä sanon sinulle palvelijani, puhu se. Kuulevat tai olkoot kuulematta. Tee sinäkin palvelijani siellä Tukholmassa parannus, kulje suoraan, minä olen sinut kutsunut, minä olen ollut sinun kanssasi tähän päivään asti, enkä minä sinua vastedeskään hylkää. Mutta kuinka mielelläni minä haluaisin, että sinä tekisit minun tahtoni. Minä autan sinua, ja kun tulee se päivä, että sinä palajat, niin sinä vahvistat minun veljiäni.

Suomen kansan asiat ovat huonommin kuin teistä yksikään arvaa. Mutta morsiamen asiat ovat paremmin kuin yksikään heistä voisi edes uneksia. Minun Poikani on valmistanut teille hääaterian, he tulevat iloitsemaan pitkien hääpöytien äärissä, ja kun maan päällä on ahdistus ja vaino vahvimmillaan, kulkee Ylkä kansansa suojana. Minä rakastan sinua Suomen kansa, minä olen kutsunut teitä niin monta kymmentä vuotta, minä autoin teitä talvisodassa, ja minä autoin teitä jatkosodassa, ja kuinka mielelläni minä auttaisin teitä tässä kolmannessakin maailmansodassa, joka pian alkaa. Mutta te ette ole tahtoneet kuulla minua.

Sinä morsian, kuuntele Yljän ääntä, kuuntele sen profeetan ääntä, jonka minä nostan. Mutta, kuuntele myös minun sanaani, joka on kirjoitettu Raamattuun. Ruoki itseäsi sanalla, ja kulje suoraan, kapeaa tietä. Sinä saat kulkea tahdissa ja tulla kotiin. Minä, Herra, Herra, olen tämän profetian puhunut. Ja minun yksinkertainen pieni palvelijani Tukholmassa on tämän profetian nauhoittanut. Suomen kansa, tee parannus kaikista niistä synneistä, joita olet tähän päivään asti tehnyt, niin minä armahdan sinua. Minä en voi enää siirtää teidän kohtaloanne, sillä se ahdistus on tuleva yli koko maanpiirin, mutta minä otan teistä pois paljon, paljon. Minä halajan paljon enemmän morsiameeni, kuin (mitä) siellä nyt on. Sillä ei ole minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra, Herra. Profetia päättyy tähän. Ja minä annan jatkon tästä profetiasta sille palvelijalle, jonka minä olen tähän tehtävään valinnut.